Čepy a ramena nejen pro TACUMU

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
sgt.Mike

Čepy a ramena nejen pro TACUMU

Příspěvek od sgt.Mike »

Na stránkách světoznámého belgického výrobce SIDEM
www.sidem.be/pdf/Daewoo.pdf
je katalog čepů a ramen všechny či většinu vozů Daewoo, včetně TACUMY.

Do ČR od SIDEMu dováží firma Autobenex. Bohužel, je to spolek obchodních lemplů a břídilů a nebyli mi schopni zjistit ani cenu čepu, ačkoliv je mají v katalogu. Flákači!

Originál DAEWOO čepy řízení stojí 850 - 1000 Kč dle konkrétního zastoupení Daewoo.

Bohužel, cenu SIDEM ani jiného výrobce se mi nepodařilo zjistit. Nemáte někdo kontakt? Lepší cenu?
Reklama

DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
sgt.Mike

díly Krč

Příspěvek od sgt.Mike »

Ti jsou dobrý, znám, ale čepy nemají. Ani Autokelly, ACI a pod.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Re: Čepy a ramena nejen pro TACUMU

Příspěvek od Ondras »

sgt.Mike píše:Do ČR od SIDEMu dováží firma Autobenex. Bohužel, je to spolek obchodních lemplů a břídilů a nebyli mi schopni zjistit ani cenu čepu, ačkoliv je mají v katalogu. Flákači!
V katalogu možná, ale určitě ne v shopu, takže je s největší pravděpodobností nedováží. JCAuto ( http://www.jcauto.cz ) jsi zkoušel?
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
sgt.Mike

Příspěvek od sgt.Mike »

Ondras píše:
sgt.Mike píše:Do ČR od SIDEMu dováží firma Autobenex. Bohužel, je to spolek obchodních lemplů a břídilů a nebyli mi schopni zjistit ani cenu čepu, ačkoliv je mají v katalogu. Flákači!
V katalogu možná, ale určitě ne v shopu, takže je s největší pravděpodobností nedováží. JCAuto ( http://www.jcauto.cz ) jsi zkoušel?
Dobrá, tak proč o sobě tvrdí, že tu zastupují SIDEM? Mají napsat, že mají JEN NĚKTERÉ DÍLY fy SIDEM a ne odkazovat na katalog, když to nedováží. Normální firma by si to na objednávku nechala zaslat s jinými díly.

Na JC auto se nedostanu - páč nemám IČO, nanejvýš tak RČ :P
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

sgt.Mike píše:Na JC auto se nedostanu - páč nemám IČO, nanejvýš tak RČ :P
Užij telefonu. Já tam běžně nakupuji jako člověk z ulice.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
milosh

Příspěvek od milosh »

cece Miku, ty jeste zijes? co nexie? (sorry OT)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
sgt.Mike

For Milosh

Příspěvek od sgt.Mike »

milosh píše:cece Miku, ty jeste zijes? co nexie? (sorry OT)
Byl jsem trochu víc pracovně vytížen. Po návratu do normálního cyklu života jsem se rozmnožil o dcerku a 3dveřová Nexie mi přestala stačit. Tak jsem koupil Tacumu. Když už, tak už. No ne?
8)

Mimochodem, tu Nexii prodávám za 45 a musím říct, že sice dávám inzerát teprve po 3, ale lidi v ČR prostě korejce moc neberou. Radši koupí vypletou Felacii. Ani neví, že díly na ní jsou dražší než na Nexii.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Taky bych se časem chtěl poohlédnout po nějaké mladší Tacumě , co mě tam může dle tvého příjemě překvapit co mě bude vadit oproti Nubiře wagon ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Odpovědět

Zpět na „TACUMA/REZZO“