spojka
Moderátor: Blue Lanos
spojka
Zistil som ze mi tecie vypinaci spojkovy valcek (co je namontovany na prevodovke). Musim ho vymenit cely, alebo staci vymenit gumicku v nom? Vyznate sa v tom niekto? Neviete aky ma vnutorny priemer (vrtanie)?
Naposledy upravil(a) Rasťo dne čtv dub 13, 2006 20:28, celkem upraveno 1 x.
Espero 1,5; LPG; r.v.:1996
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
jo je to mozne ale ja sem to delal asi 2 krat na s 120 a vzdy to bylo tak na pul roku.takze prace se po 2 letech zaplati.ale treba budete mit stesti a bude to ok.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Hoši, nekamenujte mě, ale kdysi dávno jsem měl Moskviče 403 (rv. 1964) a tam byly vpředu dvojnáběžné bubnové brzdy (s 2 prasátkama) ale soudruzi nějak pozapoměli na dovoz gumiček do prasátek. Jezdil jsem na chalupu tak, že jsem tetrachlorem umyl brzdy, nahodil kola a celou cestu na chalupu jsem brzdil motorem, nebo ručkou, abych měl brzdy alespoň trochu v pořádku, kdyby něco Pak jsem sehnal gumičky z Wartburka Průměr skoro stejnej, akorát se musely kousek ubrousit, byly tlustší, a jak se pak krásně brzdilo a nebylo to krátkodobé řešení
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak dnes som to rozobral a je rozhodnute. Vymena gumicky sa nekona. Valcek je vyzraty od hrdze. Takze som v Carmaxe na Vajnorskej (BA) zakupil novy (913,-Sk) a vymenil. Prekvapilo ma ze ta spojka nie je nastavitelna. Na vsetkych autach co som doteraz mal nastavitelna bola. Inak ak by niekoho zaujimal vnutorny priemer pomocneho spojkoveho valceka, tak je 13/16 palca. Co je podla mojich vypoctov 20,6375 mm.
Espero 1,5; LPG; r.v.:1996