Pristrojovka
Moderátor: Blue Lanos
Pristrojovka
Prave som na Lanos fore nasiel pekne foto nastriekanej pristrojovky a kedze ma to velmi zaujalo rad by som sa do toho pustil. Nemate niekto s tym skusenosti? Aky sprej pouzit? Treba rozobrat komplet pristrojovku ? dik
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
- Reklama
zatial mam len toto... planujem este ten plast okolo kurenia a radia az po saltpaku...
https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=884
https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=884
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
pekne
No ja by som chcel nieco podobne len v cervenom prevedeni + vymenit ledky v pristr. za cervene len na to nemam odvahu .
cim si to striekal? Mal si dole pristojovku alebo si to striekal tak ako je primontovana? Dik
cim si to striekal? Mal si dole pristojovku alebo si to striekal tak ako je primontovana? Dik
Re: pekne
nieeeee... mal som to dole...MilanK píše:No ja by som chcel nieco podobne len v cervenom prevedeni + vymenit ledky v pristr. za cervene len na to nemam odvahu .
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
lanos
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... c&start=15
Pekny interier lanosu, to podsvietenie si robil sam ? Zvladne to aj niekto menej sikovny ? Nemenil si aj polepy v budikoch? Ked uz to bude rozobrane tak nech sa urobi vsetko ????
Pekny interier lanosu, to podsvietenie si robil sam ? Zvladne to aj niekto menej sikovny ? Nemenil si aj polepy v budikoch? Ked uz to bude rozobrane tak nech sa urobi vsetko ????
ten biely sa mi paci, ten strieborno-modry je podla mna otrasny... to chces striekat celu palubovku?
polepy som nemenil, na to aby si sa dostal k ziarovkam nepotrebujes tachometer rozoberat, iba ho vybrat von... neviem ako menej si sikovny... ale myslim, ze by sa to dalo zvladnut... len bacha na stiekanie - plasty sa nedaju robit hocijako... ja som to rozobral a stiekal mi to kamos lakyrnik - on uz vie cim to ocistit, cim to predstreknut a tak aby to bolo dobre...
polepy som nemenil, na to aby si sa dostal k ziarovkam nepotrebujes tachometer rozoberat, iba ho vybrat von... neviem ako menej si sikovny... ale myslim, ze by sa to dalo zvladnut... len bacha na stiekanie - plasty sa nedaju robit hocijako... ja som to rozobral a stiekal mi to kamos lakyrnik - on uz vie cim to ocistit, cim to predstreknut a tak aby to bolo dobre...
ten biely sa mi paci, ten strieborno-modry je podla mna otrasny... to chces striekat celu palubovku?
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pristrojovka
nazdar, tiež sa chystám na komplet prerábku prístrojovky, už som jednu dal aj komplet dole a nie je to ťažké, a tiež tam nie je úplne napasovaná tak preto ide ľahko dole. Ja rozmýšľam nad tým, že ju nejdem striekať ale prečalúniť do nejakej peknej ekokože.MilanK píše:Prave som na Lanos fore nasiel pekne foto nastriekanej pristrojovky a kedze ma to velmi zaujalo rad by som sa do toho pustil. Nemate niekto s tym skusenosti? Aky sprej pouzit? Treba rozobrat komplet pristrojovku ? dik
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Eee
, asi som sa zle vyjadril, neviem ako nazvat tie somarinky ktore su na vyduchoch a sluzia na nasmerovanie prudu vzduchu, tak tie su zlte. Nic tam nesvieti, teda kym to neberiem obrazne, vtedy by som ale povedal ze to uz nesvieti ale ze to bije do oci
. Hmm, ale ked sa to predoslemu majitelovi podarilo prefarbit na zlto, tak mne by sa mohlo dat to nazad na cierno, alebo aku to malo farbu .
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
lepsie sa ti to bude robit, ked vyberies celu mriezku... ona je tam len spredu nacvaknuta, lebo pod nou su sroby... takze len zachytit a tahat...ppp píše:Hmm, ale ked sa to predoslemu majitelovi podarilo prefarbit na zlto, tak mne by sa mohlo dat to nazad na cierno, alebo aku to malo farbu .
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Tu mate napisane vsetko ohladne toho ako sa ma streiakt palubovka a ake spreje na to pouzit.
http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2004101204
http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2004101204
Toto je moja (teda pristrojovka). Sorry za ciastocne rozmazanu fotku, ale je na nej lepsie vidiet ta strieborna...
pekne . aku mas farbu auta . Ja mam tmavo cervenu a neviem sa rozhodnut ako striknut pristrojovku. Chcel som na cerveno no inspiroval si ma striebornou.
Ten stredovy ramik co si striekal si ako vymontoval ?
Nenapises mi kratsi postup ako na to ? A hlavne cim si to striekal ? Dik
Ten stredovy ramik co si striekal si ako vymontoval ?
Nenapises mi kratsi postup ako na to ? A hlavne cim si to striekal ? Dik