Pristrojovka

Moderátor: Blue Lanos

MilanK
Kontaktovat uživatele:

Pristrojovka

Příspěvek od MilanK »

Prave som na Lanos fore nasiel pekne foto nastriekanej pristrojovky a kedze ma to velmi zaujalo rad by som sa do toho pustil. Nemate niekto s tym skusenosti? Aky sprej pouzit? Treba rozobrat komplet pristrojovku ? dik
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Reklama

peter NR

Příspěvek od peter NR »

zatial mam len toto... planujem este ten plast okolo kurenia a radia az po saltpaku...
https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=884
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
MilanK
Kontaktovat uživatele:

pekne

Příspěvek od MilanK »

No ja by som chcel nieco podobne len v cervenom prevedeni + vymenit ledky v pristr. za cervene len na to nemam odvahu .
cim si to striekal? Mal si dole pristojovku alebo si to striekal tak ako je primontovana? Dik
peter NR

Re: pekne

Příspěvek od peter NR »

MilanK píše:No ja by som chcel nieco podobne len v cervenom prevedeni + vymenit ledky v pristr. za cervene len na to nemam odvahu .
cim si to striekal? Mal si dole pristojovku alebo si to striekal tak ako je primontovana? Dik
nieeeee... mal som to dole... :roll: ja mam cervene podsvietenie, ale na pristrojoch mam ziarovky kvoli tomu, ze ledky sposobia bodovy efekt a podsvietenie nieje potom rovnomerne... na tlacitka som pouzil ledky...
MilanK
Kontaktovat uživatele:

lanos

Příspěvek od MilanK »

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... c&start=15

Pekny interier lanosu, to podsvietenie si robil sam ? Zvladne to aj niekto menej sikovny ? Nemenil si aj polepy v budikoch? Ked uz to bude rozobrane tak nech sa urobi vsetko ????
peter NR

Příspěvek od peter NR »

ten biely sa mi paci, ten strieborno-modry je podla mna otrasny... to chces striekat celu palubovku?

polepy som nemenil, na to aby si sa dostal k ziarovkam nepotrebujes tachometer rozoberat, iba ho vybrat von... neviem ako menej si sikovny... ale myslim, ze by sa to dalo zvladnut... len bacha na stiekanie - plasty sa nedaju robit hocijako... ja som to rozobral a stiekal mi to kamos lakyrnik - on uz vie cim to ocistit, cim to predstreknut a tak aby to bolo dobre...
peter NR

Příspěvek od peter NR »

ten biely sa mi paci, ten strieborno-modry je podla mna otrasny... to chces striekat celu palubovku?

polepy som nemenil, na to aby si sa dostal k ziarovkam nepotrebujes tachometer rozoberat, iba ho vybrat von... neviem ako menej si sikovny... ale myslim, ze by sa to dalo zvladnut... len bacha na stiekanie - plasty sa nedaju robit hocijako... ja som to rozobral a stiekal mi to kamos lakyrnik - on uz vie cim to ocistit, cim to predstreknut a tak aby to bolo dobre...
Rumcajz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pristrojovka

Příspěvek od Rumcajz »

MilanK píše:Prave som na Lanos fore nasiel pekne foto nastriekanej pristrojovky a kedze ma to velmi zaujalo rad by som sa do toho pustil. Nemate niekto s tym skusenosti? Aky sprej pouzit? Treba rozobrat komplet pristrojovku ? dik
nazdar, tiež sa chystám na komplet prerábku prístrojovky, už som jednu dal aj komplet dole a nie je to ťažké, a tiež tam nie je úplne napasovaná tak preto ide ľahko dole. Ja rozmýšľam nad tým, že ju nejdem striekať ale prečalúniť do nejakej peknej ekokože.
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
ppp

Příspěvek od ppp »

Ak by niekto tuzil po "smerovackach" na vyduchoch v strede pristrojovky v zltej farbe s radostou vymenim za povodne nesprznene. :( Nastastie predosly majitel viac toho zozltit nestihol.
pilot

Příspěvek od pilot »

ppp píše:Ak by niekto tuzil po "smerovackach" na vyduchoch v strede pristrojovky v zltej farbe s radostou vymenim za povodne nesprznene. :( Nastastie predosly majitel viac toho zozltit nestihol.
A jak to svítí je to velká záře?
ppp

Příspěvek od ppp »

Eee :), asi som sa zle vyjadril, neviem ako nazvat tie somarinky ktore su na vyduchoch a sluzia na nasmerovanie prudu vzduchu, tak tie su zlte. Nic tam nesvieti, teda kym to neberiem obrazne, vtedy by som ale povedal ze to uz nesvieti ale ze to bije do oci :). Hmm, ale ked sa to predoslemu majitelovi podarilo prefarbit na zlto, tak mne by sa mohlo dat to nazad na cierno, alebo aku to malo farbu .
peter NR

Příspěvek od peter NR »

ppp píše:Hmm, ale ked sa to predoslemu majitelovi podarilo prefarbit na zlto, tak mne by sa mohlo dat to nazad na cierno, alebo aku to malo farbu .
lepsie sa ti to bude robit, ked vyberies celu mriezku... ona je tam len spredu nacvaknuta, lebo pod nou su sroby... takze len zachytit a tahat...
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

Tu mate napisane vsetko ohladne toho ako sa ma streiakt palubovka a ake spreje na to pouzit.

http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2004101204
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Toto je moja (teda pristrojovka). Sorry za ciastocne rozmazanu fotku, ale je na nej lepsie vidiet ta strieborna...
MilanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanK »

pekne . aku mas farbu auta . Ja mam tmavo cervenu a neviem sa rozhodnut ako striknut pristrojovku. Chcel som na cerveno no inspiroval si ma striebornou.
Ten stredovy ramik co si striekal si ako vymontoval ?
Nenapises mi kratsi postup ako na to ? A hlavne cim si to striekal ? Dik
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“