klika řidiče

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Pavel Beneš

klika řidiče

Příspěvek od Pavel Beneš »

No poseru se.... ve světě motorů hlásily...špatný zámky na nubiře... a já jen kroutil hlavou, co to je za ....

No a dneska přijdu k autu, odemknu, centrál cvakl, všechny dveře otevřený, jen ty řidičovo ne.... Zamknu, odemknu a dobrý...
dojedu, zamknu, odemknu a zase zamčeno, tak stačí znovu jako odemknout ale víc otočit klíčkem a jde to.

Máte stejnou zkušenost a jak jste jí odstranily, dík
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Reklama

SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

No mě občas u spolujezdce... Ale zatim jsem se do toho nevrtal. Nerad bych se dočkal toho, co se stalo mýmu sousedovi. Nastartoval Cordobu, pustil topení a větrák a vylezl ven oškrábat okno...A jak bouchnul dveřma, tak mu zacvakl centrál... :lol:
Nic moc 10 km od domova a druhejch klíčů... :?
Nubira 1,6 Wagon, 98
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

neni sám já jsem naštěstí stál před barákem :P :P
ŘEZNÍK
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no u nubiry s tim nemame nejake extra problemy jen nekdy.ale s tim samo zamknutim sem si uz uzil svoje.mel sem alarm kterej sam zamykal po vypnuti klicku a zabouchnuti dveri.a ja na dovolene(150 km od domu)vylezl z auta vyndal stan a zavrel dvere. :roll: :shock: chvili sem brecel :D pak jsem rozebral masku chladice otevrel kapotu a merkou oleje sem odemykal dvere.(nastesti sem opravdu sikovnej a za 2 minuty bylo otevreno a merka bez poskozeni)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

On ho měl ještě nastartovaný... :lol: A když se k němu za hodinu vrátil s druhejma klíčkama, tak už nastartovaný nebylo. :shock: Zato baterka byla kaput. :) To má někdo kliku... :lol:
Nubira 1,6 Wagon, 98
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

zaplatpanbuh me neblbne..jen obcas (-10 a vic) zamrzne central u prednich dveri (je tam asi voda) , tak jsem lez za zimu 4x spolujezdcem
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Cross

Příspěvek od Cross »

DREAM píše: tak jsem lez za zimu 4x spolujezdcem
Já jenom jednou, heč. :lol: :lol:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

DREAM píše:zaplatpanbuh me neblbne..jen obcas (-10 a vic) zamrzne central u prednich dveri (je tam asi voda) , tak jsem lez za zimu 4x spolujezdcem
Taky se občas stane, ale to musí být min. -10. Jinak dobrý. A stane se to tak max 1-2 krát za zimu a zbytek roku o.k.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Jenda

Příspěvek od Jenda »

Já mám tedy odmykání bez problémů (DO, ale jiný klíč do zámku a jiný do zapalování), ale když jsem to tady četl, tak jsem si dnes přichystal svářecí drát do motorového prostoru tak, abych se k němu dobře dostal (jen pokleknu před autem). Měrkou oleje bych to určitě nezvládl.
Podobně jsem to měl kdysi u Š105, několikrát jsem i ten drát zastrčený pod oplechováním motoru využil.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Jenda píše:Podobně jsem to měl kdysi u Š105, několikrát jsem i ten drát zastrčený pod oplechováním motoru využil.

Taky tak:-)Ale zloděj by ze mě nebyl. Háčkoval jsem asi 3 x. Poprvé to trvalo min. 10 minut.... :D :lol: ;)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Jenda

Příspěvek od Jenda »

To já to už měl nacvičené, tak do půl minuty. Ale když jsem to měl dělat uprostřed Varů s plno diváky za zády, tak jsem se trápil asi pět minut a byl zpocený až za ušima. Policejní auto, co jelo kolem, břibrzdilo, ale hned zase odjelo......
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Chápu, mě se to stalo u školy a příjemnej pocit jsem neměl:-)
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

No Jendo, tak těch poldů se moc neboj.... Mýmu tátovi ukradli Transita už je to pár let zpět, nehctěli mu ho pojistit, protože neměl alarm. Dal tam alarm, jel do Varů, 10 minut na parkovišti a auto v prd.... i s alarmem..... Začal lítat po parkovišti a 10 aut od něj policajti seděli v autě a žrali, zjevně vychechtaný...... konec příběhu - auto se nikdy nenašlo, táta si už nikdy nekoupil auto v kurzu..... jezdí radši plečkama a ani zámky ho nečepujou.....

Takže jestli přibrzdili, tak se určitě zajímali o to, jestli náhodou nekradeš auto, co má botičku, že by ti jí pomohli sundat.....

Nic proti nim, ale tohle se jim fakt nepovedlo.....
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Je centrál fukční i ři odemykání spolujezdcových dveří?
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

kdyz oteviras spolujezdcovi dvere otevres jen ty jedny..to samy u kombi zadek...jen u ridice otevres vsechny..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“