Zhasnutí přístrojové desky

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Saša

Zhasnutí přístrojové desky

Příspěvek od Saša »

Ahoj všichni odborníci elektrikáři,
mám následující problém: dnes po nastartování a rozsvícení světel, než jsem zavřel garáž, tak mi zhaslo osvětlení celé palubky. Po nasednutí do auta se to zase samo rosvítilo, ale byl trochu cítit smrad jako po bakelitu a dál to svítilo bez problémů. Poraďte prosím kde bych mohl hledat závadu. Byl bych nerad, aby mě auto vyhořelo.
Díky!!!!!
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
Reklama

Kiko

Příspěvek od Kiko »

Pozri potenciometer, ktorým reguluješ osvetlenie pristrojovky. Vľavo od volantu.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Řekl bych že problém bude někde v elektroinstalaci :lol: :lol: né to se nedá takhle říct bude tam nějaký špatný kontakt a otřesem se někdy rozpojí a tím jak je slabý dochází k jiskření a tím vyšší teplotě takže se někdy opravdu taví plasty . Musel by si rozebrat všechno co jde kolem budíků a volantu a projít to drát po drátu a třeba někde objevíš tepelně poškozené místo no to pak opravíš a bude pokoj jinak když se do toho nepustíš tak ti to možná přestane svítit úplně a nebo počkej až to bude blbnout moc pak se to bude hledat lépe ;)
Saša

Příspěvek od Saša »

Dík za rady, asi fakt počkám jak se to vyvine. Dnes byl klid a vesele palubka svítila. No, uvidíme.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Saša píše:Dík za rady, asi fakt počkám jak se to vyvine. Dnes byl klid a vesele palubka svítila. No, uvidíme.
jak ukazuje ten palubni počitač made in cccp :D , nekeca???
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“