olej z portálu oleje.cz
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
olej z portálu oleje.cz
Ahoj, jakou máte zkušenost s oleji na serveru oleje.cz, už jste si někdo objednával a třeba na dobírku?
Mě je totiž divný, že tam mají třeba Total Quartz 7000 10W-40 API SL za 690 5litr a litrovka stojí 210.... když u nás ho neseženu pod 1200 a to mi řekli, že je to nějaký levný - až nápadně levný....
Jakou mám jistotu, že v kixně od Totalu nebude Paramo nebo trysk či něco poobludnýho.
Blbý je, že už mám objednáno - oběd náno.
Mě je totiž divný, že tam mají třeba Total Quartz 7000 10W-40 API SL za 690 5litr a litrovka stojí 210.... když u nás ho neseženu pod 1200 a to mi řekli, že je to nějaký levný - až nápadně levný....
Jakou mám jistotu, že v kixně od Totalu nebude Paramo nebo trysk či něco poobludnýho.
Blbý je, že už mám objednáno - oběd náno.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já nakupuju na olejservis.cz a taky naprostá spokojennost.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
-
No spíš mě zviklali naši rádobyobchodníci s laciným zbožím tady u nás v Kráteru... když jsem se divil nad jejich super cenami, tak mi řekli - levněji neseženete, to vám zaručujeme.... no a když jsem řekl, že to mám o půlku levnější, hned, že to není možný, že je to ojeb....ávka atd.
Až to budu mít doma, pak rok v autě a zpozoruju (ne vsugeruju) rozdíl, pak budu chválit až k samotnýmu mýmu prahu.... (až do nebe)
Až to budu mít doma, pak rok v autě a zpozoruju (ne vsugeruju) rozdíl, pak budu chválit až k samotnýmu mýmu prahu.... (až do nebe)
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
To me spis vadej ty telesopingy. Tam teprv prodavaj ksindl.Pavel Beneš píše:No spíš mě zviklali naši rádobyobchodníci s laciným zbožím tady u nás v Kráteru... když jsem se divil nad jejich super cenami, tak mi řekli - levněji neseženete, to vám zaručujeme.... no a když jsem řekl, že to mám o půlku levnější, hned, že to není možný, že je to ojeb....ávka atd.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Olej - věčné téma . Já už radši o tom svém nepíšu , zasvědcení vědí , Brainman cítí , ani bych nepsal , ale dočetl jsem se tu , že krom molibdeňáku v nose ještě cucáš nemrzku ! Když pak jdeš na WC , nedalo by se na to jezdit ????
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e