Tak jsem objednal Lacetti

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Dan

Tak jsem objednal Lacetti

Příspěvek od Dan »

Dnes odpoledne jsem se konečně rozhoupal a po bůhvíjak dlouhé době konečně objednal Lacetti SW s 1.8 motorem, s výbavou platinum ve světle zelené metalíze. Hodně vážně jsem sice uvažoval o Corolle Versu, ale potom, co si přítulkyně vymyslela, co všechno musíme mít v kuchyni, by na něj nezbylo..
S motorem 1.8 jsem nejel, všude měli jen 1.6, ale pevně věřím, že horší motor to snad nebude. Co mě docela zarazilo, že s přechodem na EURO IV má motor o cca 1kW méně, ale největší krouťák by měl mít už v 3.600 otáčkách ;) , u EURO III to bylo ve 4.000.
Termín dodání by měl být někdy v květnu, blíže to zatím nebyli schopni určit, ale prý se budou postupně ozývat..

Jsem docela zvědavej, jak na tom bude se spolehlivostí, jestli půjde ve stopách Racera, co do 170.000 km nepotřeboval vyměnit ani ň, budu jen rád.
Každopádně zůstávám věrný značce a taky tady v klubu, když už jsem se po x letech zaregistroval :lol:

PS: Jakou máte s 1.8 spotřebu? Jsem na to docela zvědavý..
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
Reklama

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Gratulujem!!! Prajem skoré dodanie a veľmi veľa štastných a spoľahlivých kilometrov.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Taky gratuluju k dobrému výběru ;)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
milosh

Příspěvek od milosh »

Vitej v daewoo registrovanem partnerstvi :lol:
Doufam ze ti bude auti slouzit k plne spokojenosti a ze to je HB :D

Jinak snad si par rad nacerpal i z tohoto fora ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dan

Re

Příspěvek od Dan »

milosh píše:Vitej v daewoo registrovanem partnerstvi :lol:
Doufam ze ti bude auti slouzit k plne spokojenosti a ze to je HB :D

Jinak snad si par rad nacerpal i z tohoto fora ;)
No jak jinak, to víš, že odsud ;)

Není, je to kombi, hlavně kvůli kolům a lyžím.. I když poslední dobou se to, ehm, vyvíjí spíš směrem ke kočárku jako u Tebe :?
milosh

Příspěvek od milosh »

Nubira a kocarek rulezz :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

kombi rullez , na stehovani , na hory se snwb i s mym 165cm prknem no problem hodit dozadu...

fakt dobra volba..ja uz si ted pockam,ale na CAPTIVU :)))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Dan

Re

Příspěvek od Dan »

DREAM píše:kombi rullez , na stehovani , na hory se snwb i s mym 165cm prknem no problem hodit dozadu...

fakt dobra volba..ja uz si ted pockam,ale na CAPTIVU :)))
Přesně po tom toužím, ne jako teď v Raceru, kde nejdou sklopit sedačky a věčně vozím lyže buď na sedadle spolujezdce a přítulka sedí vzadu, nebo musím nandávat nosič na střechu..

Jo, Captivu bych si taky nechal líbit. Jen se bojím, že v porovnáním s Lacetti bude o takových 300 výše :cry: , a to už bych nedal, ani kdybych na to měl.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

taky gratuluju k rozhoupání. Nejhorší je pak ten pocit když si uvědomíš, kolik je to peněz :shock: A copa že ti to dělaj na zakázku, že bude za půldruhýho měsíce ? Všude čtu kolik jich je skladem. V Ostravě maj docela dobrý ceny na předváděčky a skladovky.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Dan

Příspěvek od Dan »

Krtek píše:taky gratuluju k rozhoupání. Nejhorší je pak ten pocit když si uvědomíš, kolik je to peněz :shock: A copa že ti to dělaj na zakázku, že bude za půldruhýho měsíce ? Všude čtu kolik jich je skladem. V Ostravě maj docela dobrý ceny na předváděčky a skladovky.
To mi povídej. Ještě že jsem mohl zálohu zacvaknout kartou, přece jen to tak nebolí.. ;) Každý kolem mi pořád tvrdil, jak je děsně výhodné koupit něco staršího, ale jestli Lacetti vydrží jako 2-3 ojetiny, což by snad mohlo, měl bych být na stejných penězích..
Prý je docela problém sehnat 1.8, v 1.6 bych mohl odjet pomalu hned. Měl jsem už dopředu vybranou barvu a na ní trval, tak kvůli tomu.
Objednal jsem ho kousek od nás, v Jihlavě. Do Ostravy to je přes půl republiky a nakonec jsme se dohodli na docela rozumné ceně ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Tak to jo. Já vždycky trval jenom na výbavě. Barvu jsem vzal co byla skladem protože stejně vypadá jinak na prospektu a jinak na autě. Ostraváci zadarmo dovezou auto kamkoliv po republice :lol: jestli budu brát ještě někdy Chevyho (spíš už nikdy..) tak jedině u nich. Vypadá to že přez mizernej servis maj prodej zmáknutej
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
milosh

Příspěvek od milosh »

Lacetti combi je muj nejtajnejsi sen, to je kara jak ma byt, snad za 10 let bude stat to co ted nubca 1 :lol: a pak si ji Dane od tebe koupim :lol: :lol:
Dan

Příspěvek od Dan »

Krtek píše:Tak to jo. Já vždycky trval jenom na výbavě. Barvu jsem vzal co byla skladem protože stejně vypadá jinak na prospektu a jinak na autě. Ostraváci zadarmo dovezou auto kamkoliv po republice :lol: jestli budu brát ještě někdy Chevyho (spíš už nikdy..) tak jedině u nich. Vypadá to že přez mizernej servis maj prodej zmáknutej
Já ji viděl přímo na autě, dokonce na kombi a strašně se mi líbila, tak jsem si řekl, že když mám dát za auto takový ranec, klidně počkám, jen ať mám, po čem toužím :)
Dovezou, ale vezou to auto po ose nebo na přívěsu? To víš, když funglovku, pak bych nechtěl, aby mi s ní, ještě než ji dostanu, někdo prasil..
Dan

Příspěvek od Dan »

milosh píše:Lacetti combi je muj nejtajnejsi sen, to je kara jak ma byt, snad za 10 let bude stat to co ted nubca 1 :lol: a pak si ji Dane od tebe koupim :lol: :lol:
Tak fajn, už jen kvůli tomu fóru tady :lol: Jen jestli Ti bude vyhovovat barva ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Dan píše:
Krtek píše:Tak to jo. Já vždycky trval jenom na výbavě. Barvu jsem vzal co byla skladem protože stejně vypadá jinak na prospektu a jinak na autě. Ostraváci zadarmo dovezou auto kamkoliv po republice :lol: jestli budu brát ještě někdy Chevyho (spíš už nikdy..) tak jedině u nich. Vypadá to že přez mizernej servis maj prodej zmáknutej
Já ji viděl přímo na autě, dokonce na kombi a strašně se mi líbila, tak jsem si řekl, že když mám dát za auto takový ranec, klidně počkám, jen ať mám, po čem toužím :)
Dovezou, ale vezou to auto po ose nebo na přívěsu? To víš, když funglovku, pak bych nechtěl, aby mi s ní, ještě než ji dostanu, někdo prasil..
Měli by to vozit na přívěsu. Znam jednu blbou příhodu kolegy z rajchu. Objednal si Méďu, nějakýho echtMéďu a musel čekat asi 2 měsíce. Pak mu volali že nějak nebude a že musí ještě počkat. Když konečně byl tak mu volali, že je někde a nemaj na čem ho převézt, tak jestli souhlasí aby mu ho převezli po vlastní ose. Jelikož už čekal dlouho tak řek že jo a cestou mu ho rozsekali na hadry... teď má myslim Audinu.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“