Nubira - vybava
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Nubira - vybava
Tak zjistuju co nejvic info, at muzu porovnavat jiny modely, no verze 2 by asi byla lepsi, pokud tam je vic zmen nez jen jiny predni svetla?
Co toto, to asi nikdo nemate co?
http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=8200
Co toto, to asi nikdo nemate co?
http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=8200
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
no na tom srazu mi nekdo musite udelat prohlidku, osobne jsem vevnitr jeste nesedel ani nejel a uz mi hloda cervik ze neco vetsiho koupim, tak jeste neco sehnat a pak i prachy
Jinak muze sem nekdo napsat co vse maji ty vybavy? CDX by byla asi nej, ale to je vata,co?
Jinak muze sem nekdo napsat co vse maji ty vybavy? CDX by byla asi nej, ale to je vata,co?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Muzete mi nekdo napsat od kdy do kdy se delal jakej model a jaka byla vybava + motory? dik
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
co vim ja tak mk.I se delala od roku 97do roku 99 a pak II. I ma motory motory 1.6 - 78 kW a 2.0 - 98 kW. II je ma o kousek slabsi + jeste 1,8 a ta ma nejakech 90 kW. Vybava je u mk I. SX a CDX . Rozdily jsou relativne male jen u 2,0 CDX jsou vzadu kotouce (jak je to u sedanu a hatchbacku nevim)
Naposledy upravil(a) Brainman dne pon bře 27, 2006 19:59, celkem upraveno 1 x.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
výbavy S, SE, SX - u nás spíš poslední dvě pro 1.6
výbavy S: 1 AB, el. vepředu, manuál. zrc.
SX:2xAB, komplet v el. i vyhřívaný zrcátka, ABS, klima, mlhovky, 6xrepro, dělený sedla....atd...
SE:asi něco mezi tím...
No a CDX... pro 2litra, ten může mít i autom. klimu, dekor - dřevo, kůže..
ale nadrcený jsou SX dobře.... už jen automat na kafe, uprostřed sedačky díru na chem. WC a DVD s holograf. promítáním na přední sklo a
člověk ani nemusí vylejzat ven...
výbavy S: 1 AB, el. vepředu, manuál. zrc.
SX:2xAB, komplet v el. i vyhřívaný zrcátka, ABS, klima, mlhovky, 6xrepro, dělený sedla....atd...
SE:asi něco mezi tím...
No a CDX... pro 2litra, ten může mít i autom. klimu, dekor - dřevo, kůže..
ale nadrcený jsou SX dobře.... už jen automat na kafe, uprostřed sedačky díru na chem. WC a DVD s holograf. promítáním na přední sklo a
člověk ani nemusí vylejzat ven...
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
dik, prima, bude aktualizase http://nubira.daewooclub.com
uz jsme se o tom bavili , vybav je tolik,ze kazdy ma neco .. me se snad zda ,ze neexistuji dve stejne varianty (nadnesene) ... korejci proste davali to co jim prislo pod ruku a na dvere oznaceni asi lepili jejich manzelky podle vybavy montujiciho delnika
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
no hlavne kdo ji ma z nemecka ma vybavu vetsiDREAM píše:uz jsme se o tom bavili , vybav je tolik,ze kazdy ma neco .. me se snad zda ,ze neexistuji dve stejne varianty (nadnesene) ... korejci proste davali to co jim prislo pod ruku a na dvere oznaceni asi lepili jejich manzelky podle vybavy montujiciho delnika
tak v tom máš naprostou pravdu ale všechno je to o penězích u nás to bylo levný auto i když slušně vybavený tak ho prostě o pár maličkostí obralimilosh
PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 20:17 Předmět:
DREAM napsal:
uz jsme se o tom bavili , vybav je tolik,ze kazdy ma neco .. me se snad zda ,ze neexistuji dve stejne varianty (nadnesene) ... korejci proste davali to co jim prislo pod ruku a na dvere oznaceni asi lepili jejich manzelky podle vybavy montujiciho delnika
no hlavne kdo ji ma z nemecka ma vybavu vetsi Wink