Vibrace volantu

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Vibrace volantu

Příspěvek od SKUBI »

A ještě jeden špek. V neděli jsem jel s řetězama cca 15 km opravdu pomalou rychlostí, v pondělí jsem je sundal a když jsem dosáhnul cca 100km/h , tak se začal volant klepat jako kdyby chtělo upadnout kolo. Trvalo to cca 10 km a pak se to uklidnilo a už to nedělalo. :?: To mi teda řekněte, čím to bylo? :cry: Nějak se Nubča začíná sypat... :? Už aby ta zima skončila. :)
Nubira 1,6 Wagon, 98
Reklama

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

U mně byla stejná závada způsobená nevyváženými koly...prostě vypadly závažíčka...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Jenže ono to po chvilce přestalo... :?: To asi závažíčka nebudou. To by to dělalo pořád... :roll:
Nubira 1,6 Wagon, 98
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Právě že to nemusí dělat pořád...nevyvážený kola se neprojevujou vždycky...a taky ne vždycky při stejné rychlosti...jednou to začne v 80 a skočí ve 110, jindy začne ve 100 a někdy se při dosažení podobné rychlosti nestane nic...každopádně vyvážení kol je záležitost několika minut a několika korun, takže bych to dal vyvážit a pak se uvidí...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

tohle je klasický projev hroudy sněhu nalepený na vnitek ráfku který potom sám odpadne :lol: jestli že to nebude znova dělat neřeš to a jestli jo chce to zvednout a podívat se jestli si třeba těma řetězama nepoškodil pneumatiku nebo něco jinýho ;) ;)
Richard

Příspěvek od Richard »

Přesně jak píše Petrm , měls na ráfku kus sněhu a ten odpadl, nebo při brždění roztál. Pokud to už nic nedělá neřešil bych to. ;) Podle mě se nevyvážený kola projevujou vždy :!: Po jízdě s řetězy se někdy může poškodit čidlo ABS, a to je tak všechno, kromě brzdovejch hadic. Jiné věci na poškození tam nejsou. Jak jsem psal již dříve, je potřeba s řetězy jezdit opatrně a nejlépe v ponožkách! S Nubi 2,0 není problém řetězy přetrhnout jak nic. Jakmile začne při jízdě s řetězy něco klepat, okamžitě zastavit a řetězy dotáhnout!!!!!
Naposledy upravil(a) Richard dne úte bře 14, 2006 23:28, celkem upraveno 1 x.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Já s těma řetězama jal jak v bačkůrkách. :D A držely dobře. Vypadá to, že to byl ten sníh, protože se to pak už neprojevilo. :lol: Díky všem za rady a za uklidnění. :lol: :lol: :lol:
Nubira 1,6 Wagon, 98
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“