Prasklé okno
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Prasklé okno
Tak jsem v sobotu sednul do auta a koukám, okno je z kraje prasklý... A přitom nikde žádná ťupka nebo něco, od čeho by to mohlo být... Jen jsem byl pár dní před tím na geometrii, ale to s tím asi těžko má něco společného... Nestalo se vám to taky někomu? A přitom to okno je cca 16 měsíců staré.
Nubira 1,6 Wagon, 98
- Reklama
No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
souhlas - mám pojistku a již se mi to vyplatilo.Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Jo jo. Červená Nubi skoro moje a ta žlutozlatobílá princezna úlně moje. A vypadá stejně jako ta tvoje. I po tom koupání v blátě. Jinak připojištěný okno naštěstí mám. Už jsem takhle honil jednu Liazku a jednu Avii. Vždycky úspěšně. Ale na to, že Nubi je u mě šestým rokem, tak bude mít už čtvrtý okno.Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci
Nubira 1,6 Wagon, 98
Tak asi mám štěstí, možná i proto že platím pojistku na okno, ale já okno nerozbil ani nepamatuju (klepu do dřeva) Doufám, že až se zrazíme na Strahově, tak určitě přijdeš !!!! Možná budou i klobásky..... Jestli nebude furt zima až do zimy
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Já tu pojistku měl předtím taky, ale když jsem viděl, jak se z tý Avie sype ten kačírek horem dolem, tak jsem si řekl, že mu takovou radost neudělám. Tenkrát mě celkem příjemně překvapila i pojišťovna, protože jsem tam volal, co si mám od něj vzít za doklady a tam mi řekli, ať jim dám řidiče-viníka a rovnou to s ním vyřešili.
Na Strahov jedině se psem. I když ze severního města mě to na Strahov přes Prahu moc neláká. Nerad jezdim přes Prahu.
Na Strahov jedině se psem. I když ze severního města mě to na Strahov přes Prahu moc neláká. Nerad jezdim přes Prahu.
Nubira 1,6 Wagon, 98
A termín už nějaký je? Já přehlídnul ty klobásky. Tak to dorazím. Když to teda jen trochu půjde.
A bylo by dobrý, kdyby už to bylo na jaře, aby měla Nubi letní gumy. Ty jí slušej víc, než ty plechový zimáky.
Kde tu svojí čtyřnohou princeznu vozíš? Že bysme založili nový téma - jak kdo přepravuje psiska?
A bylo by dobrý, kdyby už to bylo na jaře, aby měla Nubi letní gumy. Ty jí slušej víc, než ty plechový zimáky.
Kde tu svojí čtyřnohou princeznu vozíš? Že bysme založili nový téma - jak kdo přepravuje psiska?
Nubira 1,6 Wagon, 98
Je to sice OT jako prase , ale Richarde , ty nedorazíš na Moravu ? Samozřejmě se psem !Richard píše:COŽE TY NECHCEŠ DORAZIT NA SRAZ
Jinak jarní Strahov určitě podnikneme !!!! Nedávno jsem jel okolo tebe , tak jsem manželce ukazoval , kde jsme grilovali , neříkal jsi náhodou , že ten gril na zimu uklízíš ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
Zpět k tomu oknu.
Vím že to zní skoro až neuvěřitelně, ale okno může prasknout i tvojí vinou...ne teda tvojí jako vadou z výroby. Některá auta, když mají větrání zapnuté do fukarů na palubce, které jsou ucpané a zapnutý vnitřní okruh, dochází v autě při zavírání dveří k přetlaku, který může zavinit prasknutí okna. (U ochcávkek to dělalo zadní okno)...
Proto pár rad... Netřískej z dveřmi
Pokud si rád bouchneš tak měj buď vypnutý vnitřní okruh, otevřít ucpávky fukarů, díry v podlaze (to přijde samo tak za 15 let ), otevřený okna (nevhodné při dešti)...atd.
Jinak prasknout může i kvůli vnitřnímu pnutí karoserie, špatně slepenému oknu (expertíza a reklamace...) nebo také, když do něj hodíš kámen.
Vím že to zní skoro až neuvěřitelně, ale okno může prasknout i tvojí vinou...ne teda tvojí jako vadou z výroby. Některá auta, když mají větrání zapnuté do fukarů na palubce, které jsou ucpané a zapnutý vnitřní okruh, dochází v autě při zavírání dveří k přetlaku, který může zavinit prasknutí okna. (U ochcávkek to dělalo zadní okno)...
Proto pár rad... Netřískej z dveřmi
Pokud si rád bouchneš tak měj buď vypnutý vnitřní okruh, otevřít ucpávky fukarů, díry v podlaze (to přijde samo tak za 15 let ), otevřený okna (nevhodné při dešti)...atd.
Jinak prasknout může i kvůli vnitřnímu pnutí karoserie, špatně slepenému oknu (expertíza a reklamace...) nebo také, když do něj hodíš kámen.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No vetsina modernich aut ma na to specialni odfuky, Nubira kombi je ma umistene pod zadnim naraznikem. Jsou to takove jednostrane gumove klapky prave na to aby nedoslo k natlakovani kabiny ( taky by se nedoviraly dvere). Ale mas pravdu ze kdyz mam otevrene dvere, tak se ty zadni (5) zaviraji daleko lehceji
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG