Prasklé okno

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Prasklé okno

Příspěvek od SKUBI »

Tak jsem v sobotu sednul do auta a koukám, okno je z kraje prasklý... :? A přitom nikde žádná ťupka nebo něco, od čeho by to mohlo být... Jen jsem byl pár dní před tím na geometrii, ale to s tím asi těžko má něco společného... Nestalo se vám to taky někomu? A přitom to okno je cca 16 měsíců staré. :cry:
Nubira 1,6 Wagon, 98
Reklama

SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Samozřejmě přední okno.... :?
Nubira 1,6 Wagon, 98
Richard

Příspěvek od Richard »

No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci :lol:
souhlas - mám pojistku a již se mi to vyplatilo.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

jo čelní okno občas bez důvodu praskne možná ho špatně nalepili jelikož píšeš že není starý a tím jak pracuje karoserie tak pnutí a pod a je to hned :cry:
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci :lol:
Jo jo. Červená Nubi skoro moje a ta žlutozlatobílá princezna úlně moje. A vypadá stejně jako ta tvoje. I po tom koupání v blátě. :lol: :lol: :lol: Jinak připojištěný okno naštěstí mám. Už jsem takhle honil jednu Liazku a jednu Avii. Vždycky úspěšně. :D Ale na to, že Nubi je u mě šestým rokem, tak bude mít už čtvrtý okno. :roll:
Nubira 1,6 Wagon, 98
Richard

Příspěvek od Richard »

Tak asi mám štěstí, možná i proto že platím pojistku na okno, ale já okno nerozbil ani nepamatuju (klepu do dřeva) Doufám, že až se zrazíme na Strahově, tak určitě přijdeš !!!! Možná budou i klobásky..... Jestli nebude furt zima až do zimy :-(
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Já tu pojistku měl předtím taky, ale když jsem viděl, jak se z tý Avie sype ten kačírek horem dolem, tak jsem si řekl, že mu takovou radost neudělám. Tenkrát mě celkem příjemně překvapila i pojišťovna, protože jsem tam volal, co si mám od něj vzít za doklady a tam mi řekli, ať jim dám řidiče-viníka a rovnou to s ním vyřešili. :D
Na Strahov jedině se psem. :lol: I když ze severního města mě to na Strahov přes Prahu moc neláká. :cry: Nerad jezdim přes Prahu. :? :D
Nubira 1,6 Wagon, 98
Richard

Příspěvek od Richard »

COŽE TY NECHCEŠ DORAZIT NA SRAZ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

A termín už nějaký je? Já přehlídnul ty klobásky. :lol: Tak to dorazím. :lol: :lol: :lol: Když to teda jen trochu půjde.
A bylo by dobrý, kdyby už to bylo na jaře, aby měla Nubi letní gumy. Ty jí slušej víc, než ty plechový zimáky. :D
Kde tu svojí čtyřnohou princeznu vozíš? Že bysme založili nový téma - jak kdo přepravuje psiska? :lol:
Nubira 1,6 Wagon, 98
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Richard píše:COŽE TY NECHCEŠ DORAZIT NA SRAZ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Je to sice OT jako prase , ale Richarde , ty nedorazíš na Moravu ? Samozřejmě se psem !

Jinak jarní Strahov určitě podnikneme !!!! Nedávno jsem jel okolo tebe , tak jsem manželce ukazoval , kde jsme grilovali , neříkal jsi náhodou , že ten gril na zimu uklízíš ? :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

ale na jare ho zase vyndava :lol: :lol: :lol: :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

.....právě, že ho má venku ..... asi už je připravenej :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

Zpět k tomu oknu.

Vím že to zní skoro až neuvěřitelně, ale okno může prasknout i tvojí vinou...ne teda tvojí jako vadou z výroby. Některá auta, když mají větrání zapnuté do fukarů na palubce, které jsou ucpané a zapnutý vnitřní okruh, dochází v autě při zavírání dveří k přetlaku, který může zavinit prasknutí okna. (U ochcávkek to dělalo zadní okno)...

Proto pár rad... Netřískej z dveřmi :lol:
Pokud si rád bouchneš tak měj buď vypnutý vnitřní okruh, otevřít ucpávky fukarů, díry v podlaze (to přijde samo tak za 15 let :lol: :lol: ), otevřený okna (nevhodné při dešti)...atd.

Jinak prasknout může i kvůli vnitřnímu pnutí karoserie, špatně slepenému oknu (expertíza a reklamace...) nebo také, když do něj hodíš kámen.
8)
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

No vetsina modernich aut ma na to specialni odfuky, Nubira kombi je ma umistene pod zadnim naraznikem. Jsou to takove jednostrane gumove klapky prave na to aby nedoslo k natlakovani kabiny ( taky by se nedoviraly dvere). Ale mas pravdu ze kdyz mam otevrene dvere, tak se ty zadni (5) zaviraji daleko lehceji :D :D
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“