Úňik oleja zo serva riadenia.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Úňik oleja zo serva riadenia.
Neviem ci sa to uz niekde riesilo (zatial som nic som nenasiel), ale mne tecie semering dole na tyci riadenia, od volantu, v mieste kde vchadza do karoserie (pri pedaloch). Nemate niekto skusenosti s vymenou tohoto semeringu? Pripadne aky typ sa tam da osadit a ako na to?
Nexia 16V r.v.97
- Reklama
No ja ano ale na nubire.na aute to jde delat jen tezko chtelo by to rizeni ven.a pak se ten simerink da koupit v prodejne dilu na daewoo.ale nexie ma trochu jine rizeni.podivam se do katalogu ale az zitra
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Re: Úňik oleja zo serva riadenia.
Zdravim. Ja mam podobny problem.
Trosicka mi preteka olej na hriadeli co je na podlahe.
Uz to niekto pretesnoval?
Trosicka mi preteka olej na hriadeli co je na podlahe.
Uz to niekto pretesnoval?
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
...no Pavle vyndavat posilovač na nexii 16V je docela zábava to na ulici bez stojanového heveru neudělá a i potom je to fajn práce sám jsi mi tuším říkal, že u 16V účtujete vymontování motoru nepamatuji si přesně a nechci nikoho uvést v omyl, vyndavali jsme to na sousedovic nexii bez demontáže motoru v servisním prostředí vybavenost stojanový hever atd. a dalo nám to zabrat, jen si vzpomeň jak jsem visel na mobilu a navíc na posilovači z nexie je vše zapertlované - nedemontovatelné tak jsem asi moc nepotěšil...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
...som to z kamaratom rozobral, (iba pri pedaloch) simering sme vybrali a vlozili sme dva nové za sebou, mali iba polovicnu sirku. Uz dva roky sa na tom vozim a ani kvapka. Horsie je, ze motor nema ziadny vykon, moj predchadzajuci 8V valil 190km/h po dialnici a tento 16V sa ledva rozkycha na 160km/h a o obiehani sa neda ani hovorit.
Nexia 16V r.v.97