Ruční brzda Nubira 1,6

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Miroslav Wróbel
Kontaktovat uživatele:

Ruční brzda Nubira 1,6

Příspěvek od Miroslav Wróbel »

V servisu mi vyměnili ojeté zadní obložení.Ale mám moc utáhlou ruč.brzdu.Sám si ji povolit to bych zvládnul,ale poraďte co vše musím rozebrat než se dostanu na ten štelovací šroubek.Je tam dost plastů a nerad bych si rozebral kopu věcí navíc.Díky.
Hyundai Accent 1,3 12V
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Není toho moc , seřizováky ( teď si nejsem jistej , jestli jsou dva , nebo jeden centrální :oops: , Matiz má tuším dva ? , Nubira jeden ? , to je ale jedno , prostě to potřebuješ trošku povolit) jsou pod středovým tunelem .Otevři kaslík na kazety v rádoby loketní opěrce , na dně je kus koberce, pod ním dva šrouby na desítku trubkáč , nebo malou golu. Vpředu od nohou řidiče a spolujezdce vždy po jednom šroubku na křížový šroubovák zestrany. Pak zalehni na podlahu před zadní sedadlo a celý ten střed jen nadzvedni a už se dostaneš k seřízení. Nedemontuj to celé , opravdu to stačí zvednout , jsou tam kabely k el. zrcátkům , tak ať ti to neodpadne.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Miroslav Wróbel
Kontaktovat uživatele:

Díky moc už jdu na to,protože mi hřejí bubny.
Hyundai Accent 1,3 12V
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Teď jsem jel zrovna Nubirou ........ trošku jsem ti to zamotal . Vpředu už nic povolovat nemusíš je to pouze podstrčeno pod středový díl palubky a ten je právě z boku na ty dva křížové šroubky. Tak takhle . ;)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Miroslav Wróbel
Kontaktovat uživatele:

Dík za užitečnou pomoc už je to povolené a bubny se volně točí.Začíná brzdit od 2 zubu.
Hyundai Accent 1,3 12V
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jinak příště stačí vyndat zadní popelník povolit dvašroubkyco jsou za ním a vydloubnout to co je za popelníkem a pak už se k tomu seřizovacímu šroubu taky dostanete ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“