Ruční brzda Nubira 1,6
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Ruční brzda Nubira 1,6
V servisu mi vyměnili ojeté zadní obložení.Ale mám moc utáhlou ruč.brzdu.Sám si ji povolit to bych zvládnul,ale poraďte co vše musím rozebrat než se dostanu na ten štelovací šroubek.Je tam dost plastů a nerad bych si rozebral kopu věcí navíc.Díky.
Hyundai Accent 1,3 12V
- Reklama
Není toho moc , seřizováky ( teď si nejsem jistej , jestli jsou dva , nebo jeden centrální , Matiz má tuším dva ? , Nubira jeden ? , to je ale jedno , prostě to potřebuješ trošku povolit) jsou pod středovým tunelem .Otevři kaslík na kazety v rádoby loketní opěrce , na dně je kus koberce, pod ním dva šrouby na desítku trubkáč , nebo malou golu. Vpředu od nohou řidiče a spolujezdce vždy po jednom šroubku na křížový šroubovák zestrany. Pak zalehni na podlahu před zadní sedadlo a celý ten střed jen nadzvedni a už se dostaneš k seřízení. Nedemontuj to celé , opravdu to stačí zvednout , jsou tam kabely k el. zrcátkům , tak ať ti to neodpadne.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem jel zrovna Nubirou ........ trošku jsem ti to zamotal . Vpředu už nic povolovat nemusíš je to pouze podstrčeno pod středový díl palubky a ten je právě z boku na ty dva křížové šroubky. Tak takhle .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele: