spotreba

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
lipno

spotreba

Příspěvek od lipno »

Vlastnim Nubira kombi 1,6l. rok výroby 1988. Som snou spokojný, len ta spotreba! Tý čo majú iné auta od nich neni počuť nič iné len za aký čas spravia Prahu ako málo im to žerie a akou rýchlosťou išli. Vidim že my Korejci nie sme taký. K spotrebe,najmenšiu som mal na autostráde rýchlosť 140km/hod.7,5l.Najväčšiu 13,5l. vzime mesto sneh-ľad -
prešmykovanie. Spotrebu odhadujem nasledovne:
Vačšinou si kúpim 10l. pri prvom zabliknuti kontrolky paliva /nesmie to byť v zákrute ani na jamach /si odpíšem obydva stavy km.Na pumpe potom spodný km. vynulujem a znova si napíšem horný km. takto viem koľko prejdem na10l.
Reklama

nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

to tvoje meranie je riadne nepresne...
skus natankovat doplna, prejst nejaku trasu a natankovat na tej istej pumpe z toho isteho stojana opat doplna... apotom velmi jednoduchou matematickou operaciou zistis relativne presnu spotrebu...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana :(

Skoda Fabia Combi
simone
Kontaktovat uživatele:

spotreba

Příspěvek od simone »

Pripojím sa lebo ta spotreba aj podla mňa je trochu vyššia. Ja mám Nubiru kombi 1,6 s LPG a tiež mi vychádza spotreba 10 l ale na LPG. Moj jazdný štýl je do 120 km/h ale viac kratke trate do 30 km. Uvidíme v lete ked zajdem do Bulharska to je dosť na meranie. Na Nexii som mal doma tiež 10 litrov a cestou do Bulharska s klímou mi vyšlo 7 litrov LPG
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Richard

Příspěvek od Richard »

Mám sice Nubiru kombi 2,0 ale teď v zimě mi to baští tak 10 lt/100km. Ale je v tom tak 1/2 po Praze krátké jízdy a v mrazech a 1/2 plně naložené s Jetpackem na střeše mimo město. Jinak teď naposledy mimo město s 2 krátkými jízdami se studeným autem a po ledu 9,23 lt/100km :lol:
Na sledování spotřeby jsem si tady na foru stáhnul Java prográmek do mobilu, tak jsem to z něho vyčetl (nemám ho dlouho asi 14 dní) tak tam jsou údaje jen z ledna letošního roku. Jinak jsem se málo kdy dostal přes 10lt/100km.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“