Špatný klíč zapalování?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- ghostik
- Kontaktovat uživatele:
Špatný klíč zapalování?
Zjistil jsem zajímavou věc. Někde jsem zašantročil klíče od auta a tak jsem si vzal rezervní, Vozidlo jsem odemkl bez problémů. Spínačka šla taky bez problémů. Otočil jsem klíčkem a chtěl nastartovat, startér normálně točil ale ne a ne aby motor naskočil, pak jsem si všiml, že na palubovce přesně uprostřed dole svítí symbol zámku. Vzhledem k tomu, že nemám manuál od vozu (jsem druhý majitel, přivezeno z Itálie) nevím co to znamená. Je možné, že ve voze je imobilizér? Montoval se do těchto vozů? Naštěstí jsem první klíč našel, ale hrozím se toho, že bych ho mohl ztratit.
Daewoo Nubira Wagon 1,6 SX v plné palbě s LPG r.v.99 s hóóóóódně velkou spotřebou.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
- Reklama
Klíč má v sobě čip a na ten reaguje zařízení u spínací skříňky a umožní nastartovat. Pokud nesouhlasí kod v klíči nejede to. Samozřejmě je tam taky imobilizér, myslím že ve všech Nubirách. Klíč si musíš nechat udělat ve vybavenějších dílnách, přečtou a nakopírují kod do dalšího klíče a to stojí přibližně 1000,-
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
a nebo zajed do daewoo servisu a nech ty klice znova nakodovat.vyjde to do 4 set.jestli v tom klici ten cip je a je v poradku pujde to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil