Jak se dostat mezi palubku a celni okno?? :)

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Jak se dostat mezi palubku a celni okno?? :)

Příspěvek od DREAM »

Ja jsem ze smolikova .. poridil jsem si celorocni kartu na vsechny parkovaci automaty ve meste . .dal jsem ji na vrsek palubky a sup spadla me do te sterbiny co je mezi palubkou a oknem .. :(( neni ani videt..uz jsem se z ni rozloucil,ale prece nemate nejaky napad?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Reklama

Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

počkej tobě se to podařilo hodit do tý štěrbiny, co je ofuk na okna, nebo tam máš díru o které já nevím? Pokud se chceš dostat k palubce zespodu, stačí sundat kryt na spodku pod volantem a mít ruce zárohačky. Dostaneš se vcelku všude. I dírou po budících (když je vyrveš) tak je solidní prostor a jde tam i vidět bez baterky...

Ale jestli je to v průduzích..... :idea:

Jeden od smolíků by to zřejmě vykopl nohou přední okno, pak vzal drát, kterým otevřel už asi padesát škodovek, vytáhl lístek ven a pak by si vzal autorádio jako 51. suvenýr....
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

v pruiduchu prave ne..ale je tak 2cm dira primo u okna..proste palubka uplne nesedi primo na okne..je tam mezera..nechi naadavt na korejce,ale--
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Kdysi jsem někde v OBI koupil takovej krásnej porychtunk.Na konci si to držel v ruce a zmáčknul a na druhym konci se otevřela ruka šmátralka.A jestli tam je mezera 2 cm,tak by se to tam možná i vešlo.Ale byla by to loterie.Šmátrání do neznáma. :?
Nubira 1,6 Wagon, 98
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

tak mi napadlo,jestli by ti nepomohl kousek svářecího drátu,konec ohnout do pravého úhle aby vzniknul zobáček tak 1 mm,naostřit ho do špičky a pokusit se přimačknutím a současném nabodnutím kartičku vytáhnout.Ale je to asi pro hráče ze silnými nervy a šmátrání do neznáma.Pokud se do toho mého nápadu pustíš,tak ti přeji hodně štěstí. -i
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

My jsme svého času se známým vytahovali taky nějakou kartu ze stěrbiny pomocí vázacího drátu, když jsme na konec upevnili kousek samolepicí gumy - prodávají to v papírnictvích, takové čtverečky. Pomocí této gumy se dají přichytit na různé podklady papíry, pohlednice atd. Asi po deseti minutách se nám to podařilo vytáhnout.
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

To mi pripomenulo, ako mi raz môj muž opisoval príhodu, ako sprievodkyni z cestovky spadol pas tiež kdesi tam vpredu, ale v BUSe. Musel s tým do Mercedes servisu, kde mu rozobrali skoro celý predok, aby ten pas vytiahli. Samozrejme zadarmo to nebolo.
Dúfam, že to budeš mať jednoduchšie.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Tak co, už je venku? ;)
Nubira 1,6 Wagon, 98
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Mě napadl vysavač s tím nástavcem do úzkých mezer ..... za pokus to stojí.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

dobrej napad...jeste venku neni .. je takova klendra,ze jsem ji tam zatim nechal.. ted jedu na tejden na hory,takze tam ji nebudu potrebovat ... kazdopadne diky za rady vyzkousim co se da a budu informovat
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak stalo se mi loni uplne to same.jel jsem na vystaviste a mel jsem na palubce vjezdovou kartu.a kdyz jsem prijel do brna koukam karta v p... tak jsem zacal zjistovat co se asi stalo a zjistil jsem ze mi zapadla mezi okno a palubku.a pri dukladnem zkoumani jsem ji i videl.pak jsem se chvili hodne snazil s klicem od zapalovani a vytahl jsem ji.(byla to sluzebni nubira)takze si myslim ze ji v pohode vyndas.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No jo jenže ta naše karta byla trošku větší než jak předpokládám tahle měla velikost kreditky ta naše byla jako malej sešit . Vysavač si myslím nepomůže nedostane se dostatečně hluboko aby ten podtlak byl schopen vytáhnout za tu slabou stranu kartu ven nehledě na to že otřesama za jízdy se propadá hlouběji a nebo se zachytává do nějaké štěrbiny
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

kamarade se mylis byla to karticka jako dalnicni znamka.mozna malinko vetsi.takze asi tak.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Určitě ta kartička jde vyndat,když se mění přední okno. :lol:
Když mi ho měnili,tak mi tam taky pak dali nějakou parkovačku,která tam zapadla bývalé majitelce... :D
Nubira 1,6 Wagon, 98
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“