Pridelani zpetneho zrcatka?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pridelani zpetneho zrcatka?
V aute vevnitr me zustalo zpetne zrcatko v ruce...nevite jak je pridelane? Zda se me jako kdyby tam byl nejaky magnet? lepidlo ani na skle ani na zrcatku nebylo..takze lepeny to asi taky neni...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
nevím to na 100%,ale určitě je přilepené.Pryč jsou ty doby,kde po odlepení zůstalo na lepené ploše zbytky lepidla.Ale určitě ti odpoví nějaký servisák přes skla.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Tak tak, jednou se mi to stalo na Fieste. Tam to bylo lepene, myslim, ze lepene to bude i na Nubire. A opravdu se prodava lepidlo urcene na lepeni zpetnych zrcatek.peter NR píše:tiez si myslim, ze je to prilepene - da sa kupit lepidlo urcene presne na lepenie zrkadla, ale malicka tuba vyjde aj 300sk...
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
diky kluci
-
Já druhý den na to, co jsem tu svoji přivezl domů, tak mi upadlo zrcátko uvnitř zrovna když jsem řadil a málem mi zlomilo prsty. Aspoň že se nerozbilo. Jinak zalepení mě přišlo na 20kč a bylo to za 10 minut hotový..
Děkuji ochotným chlapcům z Autoskla Svatava....
Děkuji ochotným chlapcům z Autoskla Svatava....
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
presne tak ma pritelkyne...
-
Re: Pridelani zpetneho zrcatka?
Je to treba dat radsej spravit v servise, kde lepia skla, napr. na Slovensku Autosklo HD. Lepili mi to minuly tyzden s upozornenim, ze najblizsie si vyrvem aj sklo. Lepili to lepidlom Loctite dvojzlozkovym, stalo to na ucet rovnych 200 Sk. Trvalo to asi 10 min.DREAM píše:V aute vevnitr me zustalo zpetne zrcatko v ruce...nevite jak je pridelane? Zda se me jako kdyby tam byl nejaky magnet? lepidlo ani na skle ani na zrcatku nebylo..takze lepeny to asi taky neni...
Taky to lepíme Loctitem ale má u sebe takovou kovovou mřížku musí se dobře odmastit okno i ta destička sundat z ní to původní lepidlo je to jako fólie a pak jen přiložit destičku na okno bez zrcátka a nechat zaschnout podle výrobce asi po hodině se dá zatížit ale máme zkušenost že je lepší počkat jeden den než se zase zavěsí zrcátko
-
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně lepil zrcátko asi 3x, než jsem přišel na ten správnej fígl. Jedná se ot lepidlo s mřížkou. Vždy jsem dával lepidla tak, aby byla pokrytá celá rovná plocha kovového úchytu. Problém byl v tom, že to drželo vždy cca 2 měsíce. No a na potřetí jsem si tu kovovou podložku pořádně prohlédl a zjistil, že lepící plocha je na hraně opatřena drobným žlábkem, tak jsem dal lepidla tolik, že se zaplnila i tato prohlubeň (ale lepidlo neteklo po bočních hranách !!!). Při připlácnutí mřížky a přitisknutí na sklo se projevil kapilární efekt a lepidlo se jakoby rozteklo po celém obvodu podložky (pro strojaře - jakoby koutový svár) a od té doby to drží a drží již rok.
Franta
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]