stahovanie okien
Moderátor: Blue Lanos
stahovanie okien
Neide mi stiahnut okna. Teda soferove v pohode, no ostatne idu tak do polovice a dalej nie. Ked im pomozem dole tak potom ich musim hore do polovice tahat a potom idu ok. Motorcek by mal by ok aj lanka su, mal som dole tuumelu hmoutu a vyzeralo to ze je tam aj dost nejakej vazeliny na tej tycke po ktorej chodi oknno, tak nechapem kde je problem. Ked ma ist hore tak s nim trocha cukne a trosku ho pritlaci na pravu stranu a uz sa nepohne diky moc.
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
- Reklama
treba dokladne premazat VSETKY vodiace casti okna - aj krajne kolajnicky
inak sa stava, ze sa pomotaju lanka - a to moze byt problem...!
mozno skusit prestreknut WD-ckom spinace, aby tam nebol prechodovy odpor... Ale zadne idu aj mne dost tazko...
inak sa stava, ze sa pomotaju lanka - a to moze byt problem...!
mozno skusit prestreknut WD-ckom spinace, aby tam nebol prechodovy odpor... Ale zadne idu aj mne dost tazko...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
v spinaci - lenze to moze byt aj na soferovej aj na spolujazdcovej strane, treba pozriet obidva, alebo zmerat,ci je na spolujazdcovej strane na spinaci plus a dva minusy - ak ano je chyba tam, ak nie - bude chyba na vodicovej strane... dufam, ze som to nedomotal...Noxx píše:mno ja mam zase taky problem ze spolujazdec nemoze vytiahnut svoje okno od sofera to ide - neviete v com moze byt problem ?
Ked uz sa tu bavite o oknach, neviete kde je nejaky konektor medzi LP dverami a LZ dverami co sa tyka stahovaciek? Na LZ dverach mi totiz nefunguje vobec motorcek a motorkom to mozno nebude, lebo tam nesvieti ani ziarovcicka v ovladaci. Konektor je zapojeny, mal som dole tapecir, ale bohuzial som to vtedy nezmeral. Ak ziaden dalsi konektor na ceste nie je, tak to bude musiet byt v niektorom z ovladacov.
konektor je tam, kde kable vychadzaju z pred. dveri - najlepsie sa k nemu asi dostanes, ked vytiahnes prechodku gumovu z karoserie, potiahnes trocha kabl. zvazok...
dalsie dva konektory su pod tym plastom na lavom stlpiku pri nohe vodica, ale neviem ci cez ne prech. aj kable okien...
a mal by byt konektor aj tam, kde kabelaz vychadza do zad. dveri...
TAK SKUSAJ...
dalsie dva konektory su pod tym plastom na lavom stlpiku pri nohe vodica, ale neviem ci cez ne prech. aj kable okien...
a mal by byt konektor aj tam, kde kabelaz vychadza do zad. dveri...
TAK SKUSAJ...
jen k tem oknum co chodi pomalu nebo vubec nejspis to jsou sametky(tesneni okna) .byva to casty problem.ale nemely by se mazat ale spis dokonale ocistit nebo vymenit.u nubiry to tak je.tam se meni.vycisteni nepomuze.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
okna
Sorry za blbu otazku , ktore listy si cistil. Tie co su dolu v dverach pod tapac. alebo len tie okolo okien ? Dikpeter NR píše:vcera som cistil vodiace listy vodicovho okna, lebo mi dojazd zasatvoval 3 cm pred "HU" - a okno teraz beha "jak namydlene"... musim to zopakovat na vsetkych...
Re: okna
aj tie aj tie - vsetky plochy, po ktorych chodi okno...MilanK píše:Sorry za blbu otazku , ktore listy si cistil. Tie co su dolu v dverach pod tapac. alebo len tie okolo okien ? Dikpeter NR píše:vcera som cistil vodiace listy vodicovho okna, lebo mi dojazd zasatvoval 3 cm pred "HU" - a okno teraz beha "jak namydlene"... musim to zopakovat na vsetkych...
okna
Dik . Este jedna blba otazka... Striekal si to niecim alebo mazal? Dik
Ozivujem tuto staru temu aby som nemusel zakladat novu.
Dnes som zistoval preco mi nefunguje stahovanie v LZ dverach. OKrem toho co je vo dverach som nasiel este jeden konektor vpredu v dutine stlpika v diere nad pakou otvarani akufra a jeden v strednom stlpiku par cm od dieru s prechodkou. Zistil som ze az po konektor v strednom stlpiku je vsetko ok ale od neho uz nie. Hned nato som vytiahol dva urvate kabliky z prechodky a bolo jasne. Takze vytiahnut celu kabelaz z dveri odniest do bytu a opravit. Akurat co nechapem ako mohli 4 kabliky zo 7 byt pretate a dalsi nacaty.
PO zamontovani stahovanie fungovalo ale zo spodenj polohy slo tak o 2cm a dost, viac nevladalo. Takze som suchou handrickou parkrat presiel hornu (v rame okna) aj dolnu (vo dverach) zamatku aby tom z nich vytrel zaschnuty bordel a kuk, okno uz ide nahor tak ako vodicove, ktore ide daleko najrychlejsie zo vsetkych asi preto lebo sa casto stahuje.
Este zajtra musim poskladat tapaciry (chyba mi jeden dublik ale v tej tme som ho uz nenasiel) a prezriet dalsie dvere, kde nefunugje central a vycistit zamatky vo vsetkych dverach.
Dnes som zistoval preco mi nefunguje stahovanie v LZ dverach. OKrem toho co je vo dverach som nasiel este jeden konektor vpredu v dutine stlpika v diere nad pakou otvarani akufra a jeden v strednom stlpiku par cm od dieru s prechodkou. Zistil som ze az po konektor v strednom stlpiku je vsetko ok ale od neho uz nie. Hned nato som vytiahol dva urvate kabliky z prechodky a bolo jasne. Takze vytiahnut celu kabelaz z dveri odniest do bytu a opravit. Akurat co nechapem ako mohli 4 kabliky zo 7 byt pretate a dalsi nacaty.
PO zamontovani stahovanie fungovalo ale zo spodenj polohy slo tak o 2cm a dost, viac nevladalo. Takze som suchou handrickou parkrat presiel hornu (v rame okna) aj dolnu (vo dverach) zamatku aby tom z nich vytrel zaschnuty bordel a kuk, okno uz ide nahor tak ako vodicove, ktore ide daleko najrychlejsie zo vsetkych asi preto lebo sa casto stahuje.
Este zajtra musim poskladat tapaciry (chyba mi jeden dublik ale v tej tme som ho uz nenasiel) a prezriet dalsie dvere, kde nefunugje central a vycistit zamatky vo vsetkych dverach.