Ake pneumatiky na Nexiu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ake pneumatiky na Nexiu
Zdravim všetkych, mam zimne pneumatiky 165/70/13 a chcem kupit reťaze. Len som si spomenul že keď som bol v pneuservise ujo servisak mi hovoril že mam malé pneumatiky na toto auto, a nebol jediný. Tak sa chcem opýtať ake by mali byť vlastne zimné pneumatiky na nexiu original take ako tam patria, teda aky rozmer. Budúci rok kupujem nové zimne pneu a nechcem kupovať aj nove reťaze. Za odpovede ďakujem.
NEXIA FOREWER
NEXIA FOREWER
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
no standardne sa montovali:
GL,GLE - 175/70 R13
GLX,GTX - 185/60 R14
HANKOOK alebo YOKOHAMA ...
..no sirsia pneumatika = lepsia prilienavost k vozovke...
..aj ked teda na "zimu vraj maju byt ziletky"..
(co je logicke, pokial clovek nebyva v Bratislave, kde je sneh 2x do roka)
..cize, ak byvash niekde kde je cez zimu navalaneho snehu, kup racej pneu
o radu nizsie, nez boli povodneee..tz. ak si mal 175ky, kup 165ky...ak 185ky kup 175ky..
..to je moja rada...
..ak byvash niekde kde toho snehu moc nebyva...taq nechaj povodnu velkost..
GL,GLE - 175/70 R13
GLX,GTX - 185/60 R14
HANKOOK alebo YOKOHAMA ...
..no sirsia pneumatika = lepsia prilienavost k vozovke...
..aj ked teda na "zimu vraj maju byt ziletky"..
(co je logicke, pokial clovek nebyva v Bratislave, kde je sneh 2x do roka)
..cize, ak byvash niekde kde je cez zimu navalaneho snehu, kup racej pneu
o radu nizsie, nez boli povodneee..tz. ak si mal 175ky, kup 165ky...ak 185ky kup 175ky..
..to je moja rada...
..ak byvash niekde kde toho snehu moc nebyva...taq nechaj povodnu velkost..
pneumatiky na nexiu
Zdravím neviem aké máš teraz pneu na nexii ale ak sa rozhoduješ nad kúpou tak Kléber Krisalp 3, 175/70R13 perfektná guma, velmi mäkka,super lamelovaná,úžasné záberové a brzdné vlastnosti mňa vyšla 1500Sk/ks boli tam pradtým matador MP 58 a na tých som zapadol aj na dvore.Sú super!!!!
Ja mam sice slabe ale tiez mizerne skusenosti s matadorkami myslim MP56 na espere je to onicom na snehu aj lade. Obycajne debiky frigo boli lepsie na skodovke, ktora napriek lahkemu predku brzdila aj tocila v situaciach v ktorych sa na esperku v madadorkach uz len lyzujem. A to vpredu su takmer nove (dezenom nanajvys par tisic km).