Podzimni vzpominka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Podzimni vzpominka
Nasel jsem fotky, co jsem sem jeste nedaval, tak tady jsou, bylo to na konci rijna, pocasi jeste pekny a nikde ani kus smogu jako dneska
Kdyz na to koukam tak si rikam ze to porad je pekny auto, ta moje nexie.
Foceno to bylo u zname v Mohelnici nad Jizerou, ma tam barak u vody, pekne staveni i okoli
Kdyz na to koukam tak si rikam ze to porad je pekny auto, ta moje nexie.
Foceno to bylo u zname v Mohelnici nad Jizerou, ma tam barak u vody, pekne staveni i okoli
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
dik panove, pochvala potesi
Jinak listy uz mam dole od zari a podlozka pod SPZ musi byt, asi je zacnu na webu prodavat, resp, jen clenum, ale ty maj zase samolepku zadara, tak by je jen na 40kc vysla ta podlozka a samolepka zadara a nalepeni v cene
Jinak listy uz mam dole od zari a podlozka pod SPZ musi byt, asi je zacnu na webu prodavat, resp, jen clenum, ale ty maj zase samolepku zadara, tak by je jen na 40kc vysla ta podlozka a samolepka zadara a nalepeni v cene
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pěkné Milošku.
Podložku nechci už mám www.nexiaclub nalepený vpředu i vzadu. na autě
Podložku nechci už mám www.nexiaclub nalepený vpředu i vzadu. na autě
Franto, ty jsi taky vzorny clen
Treba Ivan to tam nema nikde, to je ale chyba !!!!
Reklama musi byt
Treba Ivan to tam nema nikde, to je ale chyba !!!!
Reklama musi byt
- Blue Lanos
prijedem nekdy kouknout
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
aj aj by som si uz aj objednal tie podlozky lebo tie co som mal som zlomil ked som sa "buchol do formana" ale potrebujem ich velmi surne uz v pondelok alebo utorok lebo som potom stratil spz a chcem to ist nahlasit ako kradez a s tou zlamanou podlozkou miu to nikdo neuveri ozaj neviete niekdo ci sa plati za spz ked to nahlasite ako kradez?milosh píše:dik panove, pochvala potesi
Pribo, podlozky klido, ale nejdriv musis byt clenem nexiaclubu, jinak to nema vyznam
Oke, tak si k tem 150kc pripocitej i 40kc za 1ks podlozky pod spz se samolepkou a ja to klido poslu
JA se myslim dobre staram o web a to je k nezaplaceni