Tak si dnes idem natankovať...všetko OK, kým nechcem zaklapnúť ten kryt.... nie a nie zatvoriť. Nechcela som to nasilu zatvárať, tak som poprosila pumpára, či by mi nepomohol. Ja som zatiahla páčku otvárania krytu pri sedadle vodič a on zatvoril to blbé veko. A to najprv predtým skúšal auto zamknúť, odomknúť a všeličo. Osobne pochybujem, že je to niečo v spojení s centrálnym zamykaním vozidla. Tipujem, že je to mechanická záležitosť. Už minule mi to išlo ťažšie, som myslela, že tam mám ten káblik a po otočení veka ten kryt (asi náhodou) zaklapol....ale dnes nie a nie.
Kde môže byť chyba??? Môže to byť aj v tom, že dnes trocha mrzlo???
nejde mi zavrieť kryt plnenia nádrže
Moderátor: Blue Lanos
nejde mi zavrieť kryt plnenia nádrže
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
Re: nejde mi zavrieť kryt plnenia nádrže
...v skutocnosti ti neviem poradit, lebo system dvierok nadrze na kalose nepoznam..., ale musim reagovat na tvoju poslednu vetu - Myslim ze moze - mne na aute mrzne vsetko...LIFELIKE píše:Môže to byť aj v tom, že dnes trocha mrzlo???
ale aspon je tu nadej, ze sa nic nepokazilo..., len to musi odmrznut...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Ono to nebolo úplne zamrznuté, lebo s páčkou od vodiča sa kolíček zasunul dnu.... ale ten kryt ním ani nepohol.... tiež neviem, ako to vlastne funguje, ale fakt je, že za teplejšieho počasia som taký problém zatiaľ nemala.
aj tu je vysúvací kolíček.... zistím, čo by sa dalo použiť...]Rebro[ píše:Mozno sa tam dostala voda. Na Nexii je taky umely vysuvaci kolicek. Skus tam streknut rozmrazovac, neviem ci WD40 nezamrza, ale ak nie, tak potom ten,kedze on i masti.
Uvidíme......teraz mám natankované