palivovy filtr?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
palivovy filtr?
Pomozte, jestli se ste s tim uz nekdo setkal: zacal mi kapat benzin z povrchu palivoveho filtru, tedy jestli je to on, valecek pod koncem dveri spolujezdce(HB), nemuzu ale v autodilech v Krci najit polozku palivovy filtr, taky vlastne nevim odkud to tece, nemel jsem jeste moznost to zvednout a poradne se podivat, prisel jsem na to pred hodinkou.
- Reklama
taky dekuju, ten filtr kazdopadne vymenim, a opravdu to muzou byt jen ty eskapasky na palivovom filtry?, nejpis asi jo (voda, sul, mraz.....), nicmene strasil mne jeden "co tomu rozumi", ze daewoo teda hlavne matizove jsou nachylny k uhnivani palivoveho potrubi a naslednemu strikani benzinu na vyfuk atd atd, teda nevim jak je to u matizu, ale u nexie je to prece na opacnych stranach (logicky, kdo by tahnul trubku s benzinem podel vyfuku?), ale jak sem rikal strasil mne jeden "co tomu rozumi", ale neni sprochu....kaso píše:Ak ti tecie palivo poriadne skontroluj eskapasky na palivovom filtry.Filter sa meni kazdych 20000Km
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No já mám teda filter na gumovejch hadičkách a staženej páskou...jo a nechal jsem dát průhlednej...což je fajn, protože když to nestartuje, tak hned vidim v čem je problem...asi to jihokorejští soudruzi montovali podle toho co zrovna přijelo na páse...ostatně jako cokoliv na jakýmkoliv DejwuVincent píše:já mám RACER a filtr je napojený přes převlečný matky,žádný eskapásky. Trubičky jsou hliníkový a jde to většinou hodně špatně povolit,lehce se promáčknou nebo ukroutí,tak bacha. Nejdřív se podívej jaký máš druh filtru, někde jsou matky,někde pásky ten je levnější. Výměna po 30 000Km.
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto