Palubni PC do nexie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
milosh

Palubni PC do nexie

Příspěvek od milosh »

Kolegove, chcete palubni pc do vasi nexijky? mrknete sem, ja ho beru ;)

Ted jen vybrat vhodny model, to druhy ma vic funkci, zde pak najdete kompletni info co vse to umi ;)

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=4738

Obrázek

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

A to tam pasuje jo???
Damek

Příspěvek od Damek »

Ja by som chcel toho pilota,keďže toho má viac,ale bude,či nebude tam pasovať? Rusky neviem a v tej odkazovanej diskusií sa tiež nedošlo k odpovedi. :?: :?: :?:
milosh

Příspěvek od milosh »

Svobiku, pasovat by to melo presne misto hodin co mas na palubce. Ovladani by bylo asi temy 2 tlacitky co tam jsou, ale jestli by to slo v pohode zapojit to netusim :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Damek

Příspěvek od Damek »

By ma zaujímalo, v čom je pes zakopaný,že ten lepší je lacnejší... :?: Zvláštna cenová politika.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Ciernygepard píše:By ma zaujímalo, v čom je pes zakopaný,že ten lepší je lacnejší... :?: Zvláštna cenová politika.
Ten lepší bude asi jenom demoverze...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Miloshi,když se koukneš pořádně tak ten pilot-07 tak má na ovládání 3 tlačítka v pravo,tak to asi nepude místo hodin...
milosh

Příspěvek od milosh »

S.v.o.b.i.k píše:Miloshi,když se koukneš pořádně tak ten pilot-07 tak má na ovládání 3 tlačítka v pravo,tak to asi nepude místo hodin...
to sem si taky myslel, ale mrkni se na to presne, sou to ty hned vedle displeje ;)
serpico

PP

Příspěvek od serpico »

Zajímavé PP v Nexii se mi líbí, jsem hračička, myslím že zájem bude, na feldu se dá taky sehnat asi za 2 500Kč, informuj dále o ceně, a vidím to na hromadnou objednávku od 10ks, mám zájem. Milan :lol: Aspoň trocha radosti po těch průs...
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

Aj ja to chcem zistite co to bude mat za funkcie a cenu a ratajte so mnou :lol: :lol: :lol:
kaso

Příspěvek od kaso »

Pribo píše:Aj ja to chcem zistite co to bude mat za funkcie a cenu a ratajte so mnou :lol: :lol: :lol:
Pribo musis poriadne citat prispevky. :lol: :lol: Este raz Miloshov link :lol:
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

kaso píše:
Pribo píše:Aj ja to chcem zistite co to bude mat za funkcie a cenu a ratajte so mnou :lol: :lol: :lol:
Pribo musis poriadne citat prispevky. :lol: :lol: Este raz Miloshov link :lol:
a jasne sorry nevsimol som si to ale inak je to nejaka blbost ze ten s menej funkciami stoji viac ako ten lepsi nebude v tom nejaky hacik ??? dufam ze nie vewlmi by by som to chcel
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“