Ložiska v kolech
Moderátor: Blue Lanos
Ložiska v kolech
Vážení, mám problém s ložisky v kolech. Vyměnil jsem ložiska v zadních kolech po ujetí cca 45000 km. Dnes mám ujeto 63000 km a ložiska hlučí znovu, a to asi přední, snad.
Snad se nejedná o standardní závadu. Poraďte mi co se stím dá dělat.
MacM
MacM
- Reklama
- Blue Lanos
Re: Ložiska v kolech
A ako to zisim ci to nehuci ja mam 65tisMacM píše:Vážení, mám problém s ložisky v kolech. Vyměnil jsem ložiska v zadních kolech po ujetí cca 45000 km. Dnes mám ujeto 63000 km a ložiska hlučí znovu, a to asi přední, snad.
MacM
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
to jsou nějaký papíráky, v Mitsubishi jsem měnil zadní ložiska ve 150000km, a jen na jedný straně, druhá byla ještě OK a na předku vůbec a byl to 7mi místnej kombik
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je normalni, u lanose odchazeji, mne taky hucelo a to jsem mel najeto 58 tis, takze mozna hucelo uz driv, ale to jsem jeste nebyl majitelemMacM píše:Vážení, mám problém s ložisky v kolech. Vyměnil jsem ložiska v zadních kolech po ujetí cca 45000 km. Dnes mám ujeto 63000 km a ložiska hlučí znovu, a to asi přední, snad.
MacM
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
asi podle zvuku ne ty vole Ono to mozna u Tebe bude taky, jen ty tomu rikas, ze je slyset hluk motoru a ono to bude loziskoBlue Lanos píše:A ako to zisim ci to nehuci ja mam 65tisMacM píše:Vážení, mám problém s ložisky v kolech. Vyměnil jsem ložiska v zadních kolech po ujetí cca 45000 km. Dnes mám ujeto 63000 km a ložiska hlučí znovu, a to asi přední, snad.
MacM
Ty mas 65Tis? Ja uz 77700km
AKRI - (byl) Muž z Ria !
asi podle zvuku ne ty vole Ono to mozna u Tebe bude taky, jen ty tomu rikas, ze je slyset hluk motoru a ono to bude loziskoAkri píše:Blue Lanos píše:A ako to zisim ci to nehuci ja mam 65tisMacM píše:Vážení, mám problém s ložisky v kolech. Vyměnil jsem ložiska v zadních kolech po ujetí cca 45000 km. Dnes mám ujeto 63000 km a ložiska hlučí znovu, a to asi přední, snad.
MacM
jo jo, ložisko hučí temně jako naše budoucnost hůůůů hůůůů
Ale teď vážně, je to hodně nepříjemný hluk, hodně hluboký, asi jako když jede tatra plně naložená štěrkem . Časem se zhoršuje a nabírá na intenzitě. Je to stejný při zařazené rychlosti i na volnoběh, nejlépe se to pozná, pokud vypneš rádio, ventilátor a vyřadíš a jedeš cca 50km/h po dobrým asfaltu, abys vyloučil hluk pneumatik a pak to slyšíš. Ale ten zvuk je opravdu velmi nepříjemný.
no loziska odchazej cas od casu.ale ne jen na daewu.jsou reseny normalne jako vsude.jen asi ten material stoji za prd.zadni jsou na tom jinak.jde hlavne o prohlidky v servisu a kontrolu vule.od vyroby jsou mazana malo a tak kdyz se nenamazou do 45000 tak jsou do 60000 ko.ale ne vzdycky.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
ale ale?ja mel dojem ze mas pritulkyni!jak ti mohlo hučet?nebo nejsi jeste tak daleko?jinak sory utekli jsme od tematu jako vzdy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51