Nova nexia uz za 7 mesicu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nova nexia uz za 7 mesicu
Timto oznamuji, ze uz jen 7 mesicu a nova slecna se jmenem Nexia bude na svete. Dalsi info snad uz netreba dodavat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tu si necham taky, to jmeno nemusi byt prece jen auto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky nejsem takovej blazen abych dal takovy uchylny jmenoHabron píše:Miloshi, já sice jsem jednoznačně pro dávat netradiční a neotřelá jména, ale zase bych to nepřeháněl .......
Miloshi, gratuluju taky, Nexie zas není tak šílený jméno, představ si že bys měl Sang Yong Musso a za 7 měsíců CO?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to tušil dýl, i na tuning.foru jsi měl takové rodičovské kecy Gratuluju a hlavně ať je to zdravý!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
jojo, hosi, diky moc, jinak uz jsem slecnu i pozadal o ruku a dnes sem byl i u tchyne s pugetem
Takze mi ji dali
Takze mi ji dali
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
CONGRATULATION
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
no to je vono, mladej se bude starat o polovinu webu co spravujueMKa Slovensko píše:a ja myslel ze mas rozum a se ti to nestane s tim pugetem myslim
no ale je pravda ze nekdo po tebe musi prebrat stafetu v adminovani webov
tak nech Vam to vydrzi
dik za prani, uz nam to vydrelo 8 let, tak myslim ze to bude ok