Ako vylepšiť brzdy (kotúče a platničky)?
Moderátor: Blue Lanos
Ako vylepšiť brzdy (kotúče a platničky)?
Mám teraz nejaké voľné peniažky určené pre Kalos a chcel by som vylepšiť brdzy. Aké kotúče, prípadne aj platničky ku nim by ste mi odporúčali?
- Reklama
Pěkný den! Plus 2 mlhavo nic moc
Teda Mipo ty už to máš sjeté A Tobě to blbě brzdí? Já si teda nemůžu stěžovat!Už jsem psal,že Koloušek musí i pracovat.Zrovna v pátek jsem byl v Liberci s vozíkem a vozík těch 250 určitě a na vozíku dalších 300 a dobrý. A to si beru vždy i aspoň ještě jednoho do auta kvuli stabilitě on vozík někdy dokáže pořádně rozkmitat! Ještě když jsem měl Š 120 tak jsem jel sólo a málem jsem zkončil ve škarpě
Ale jak říkám na brzdy si ztěžovat nemohu!
Ať nám jezdí a nezlobí
Teda Mipo ty už to máš sjeté A Tobě to blbě brzdí? Já si teda nemůžu stěžovat!Už jsem psal,že Koloušek musí i pracovat.Zrovna v pátek jsem byl v Liberci s vozíkem a vozík těch 250 určitě a na vozíku dalších 300 a dobrý. A to si beru vždy i aspoň ještě jednoho do auta kvuli stabilitě on vozík někdy dokáže pořádně rozkmitat! Ještě když jsem měl Š 120 tak jsem jel sólo a málem jsem zkončil ve škarpě
Ale jak říkám na brzdy si ztěžovat nemohu!
Ať nám jezdí a nezlobí
Re: Ako vylepšiť brzdy (kotúče a platničky)?
Být tebou, tak bych si prachy schoval na servisní prohlídku a dokud je auto v záruce, tak bych do toho nehrabal.mipo píše:Mám teraz nejaké voľné peniažky určené pre Kalos a chcel by som vylepšiť brdzy. Aké kotúče, prípadne aj platničky ku nim by ste mi odporúčali?
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
To ste mi teda poradili...
pravda, na servisnej sa ešte zapotíš, ked príde na plateniemipo píše:To ste mi teda poradili...
osobne som s brzdením tiež spokojná... podstatné je, že som vždy zatiaľ dobrzdila
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to tím, že jsem zvyklý na téměř nebrzdícího Racera, ale s půjčeným Kalosem jsem už ujel asi tisíc km a vždycky mi brzdy přišly docela jedovaté...to bych spíš přemýšlel jak zařídit, aby se 1,5 metru vysoký Kalos tak ohavně nenakláněl v zatáčkách...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: