Dnešným dňom, síce s oneskorením, je spustený Kalosclub na adrese http://kalos.daewooclub.com.
Zatiaľ tam nie je priveľa obsahu, teda skoro žiadny. Iba som tam presunul príspevky zo svojej stránky, ktoré súviseli s Kalosom. Preto by som chcel požiadať všetkých majiteľov Kalosov o aktívnu spoluúčasť na tvorbe obsahu webu.
Zároveň by osm vás chcel poprosiť o zhovievavosť v začiatkoch webu, lebo nič nie je dokonalé:-)
Vďaka všetkým, ktorí pomohli.
Kalosclub - kalos.daewooclub.com
Moderátor: Blue Lanos
Kalosclub - kalos.daewooclub.com
Naposledy upravil(a) mipo dne sob pro 24, 2005 11:11, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Pridal jsem odkaz k nazvu fora na uvodni stranu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
pekna praca, dufam ze sa to rozbehne aspon tak ako nas www.lanosclub.com
inak aj www.espero.daewooclub.com sa uz pomerne slusne rozbieha
inak aj www.espero.daewooclub.com sa uz pomerne slusne rozbieha
Ďakujem všetkým, ktorí prejavili záujem a registrovali sa a všetkým, ktorí stránky navštívili!
Zároveň by som vás chcel poprosiť, ak máte čokoľvek ohľadom Kalosov a chceli by ste sa s tým podeliť aj s ostatnými Kalosákmi, tak skúste niečo napísať alebo sa mi ozvite na mail či mi pošlite správu a nejak sa dohodneme.
Zároveň by som vás chcel poprosiť, ak máte čokoľvek ohľadom Kalosov a chceli by ste sa s tým podeliť aj s ostatnými Kalosákmi, tak skúste niečo napísať alebo sa mi ozvite na mail či mi pošlite správu a nejak sa dohodneme.