vytahovanie blatnikou

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

congo

vytahovanie blatnikou

Příspěvek od congo »

ahojte chalani chcem sa spytat ako je to z vytahovanim zadnych blatnikou na nexii, alebo lepsie povedane da sa to nejak? lebo som tam dal 14" kolesa 195/50 a mi zacali suchat o lemy :( a to tam chcem dat nejake 15" alebo 16" 205/40? viete mi s tym poradit? a este jedna vecicka kde sa daju zohnat nejake narazniky na nexiu? som pobehal asi setky stranky s tuningom a nikde nic neni, a ked som videl kaso-u na foto tak taky nejaky sa mi lubi :D dik
Reklama

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vytahování se dělá vytahovačkou blatníků, ale v Tvém případě by stačilo trochu sklepat nebo ohnout ten pravoúhlý lem.
A 16" tam nedávej, je to zbytečný přepych - pokud tedy neděláš Nexia styling.

A tuning. nárazníky Ti udělají na míru v každém pořádém tuning shopu.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

congo

blatniky

Příspěvek od congo »

no ja mam ten plech co ide do vnutra blatniku zrezany uz na minimum. a 16" my neodporucal nikto to mam len tak svoju predtavu :) no k tym blatnikom ja mam sedan. a naraniky som sa pytal u jednych typlou a tam vyrobenie noveho by ma stalo nejakych 20 tisic :( co sa mi zda trosku moc :( takze nevyraba to nikto hej?
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Ivane,16" nejsou žádnej přepich a to že je tam mam to neznamená že se dělá jen styling,ale když si to myslíš,tvá věc...

Jinak congo,Ivan má pravdu v tom,že lepší firmy ti upravý jakej koliv nárazník tak aby pasoval a nebo ti vyrobý novej podle tvých představ,ale od toho se také odvíjí cena...

Ty 16" tam dostaneš,ale musíš trochu vytáhnout blatníky nebo je trochu upravit a u kol zvolit správné ET a rozměr pneu,pak sou,ale taky důležité dorazy,já sem je tam dal z kadeta a fugujou perfektně...
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

já je mám tak o 4mm ubroušený lemy flexou a je taky klid.
A kluci zase se nehádejte.
Ale R15 na Nexii bohatě stačí.
congo

Příspěvek od congo »

svobik a ake tam mas pneu? rozmer myslim. ozaj este taka otazka od veci kde sa nachadza na nexii termostat v systeme?
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

congo píše:svobik a ake tam mas pneu? rozmer myslim. ozaj este taka otazka od veci kde sa nachadza na nexii termostat v systeme?
Já tam mam 16" s pneu 215/40,ale mam udělaný kulatý blatníky,takže by ti to nešlo,ale kdyby si tam dal 195/50 nebo 195/45,tak by to podle mě šlo a byly by tam minimální úpravy...Ale to je na tobě co tam dáš...15" sou taky dobrý,ale nikdy neudělaj takovej efekt jako 16"...Koukni se na mí fotky jak to vypadá
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jedna věc je, jak auto vypadá a druhá, jaký to má efekt... ;)

Nexia² project

congo

Příspěvek od congo »

no ja chcem tie kola jednak koli tomu aby vyzerali pekne a mam rad agresivnu jazdu a preto chcem aby splnali aj technicke naroky - takze potrebujem najst kompromis aby to bolo niekde v strede :))
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

TAk to sou 15"...Ivane,je fakt že to budu mít línější než ty,ale za to mi to o dost líp sedí,sedí to teď jako kráva a dá se s tim jet agresivně až až a hlavně v zatáčkách je to poznat....Ale je fakt,že kdyby nexie měla víc koníků,vůbec by to nevadilo...
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí... ;)

Nexia² project

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Ivane,to přiznávam,ale pro mě to bohatě stačí,zatim....Když už bych chtěl závotit,tak si koupim pořádně nadupaný auto...A ne nexii...Mě to co z ní dostanu vyhovuje,ale každej má rád něco jinýho...
huda m

Příspěvek od huda m »

Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí... ;)

tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny

lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

S.v.o.b.i.k píše:Ivane,to přiznávam,ale pro mě to bohatě stačí,zatim....Když už bych chtěl závotit,tak si koupim pořádně nadupaný auto...A ne nexii...Mě to co z ní dostanu vyhovuje,ale každej má rád něco jinýho...
Přesně, jak píšeš.

Nexia² project

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

huda m píše:
Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí... ;)

tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny

lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1
Máš nějaký fotky???
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“