vytahovanie blatnikou
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
vytahovanie blatnikou
ahojte chalani chcem sa spytat ako je to z vytahovanim zadnych blatnikou na nexii, alebo lepsie povedane da sa to nejak? lebo som tam dal 14" kolesa 195/50 a mi zacali suchat o lemy a to tam chcem dat nejake 15" alebo 16" 205/40? viete mi s tym poradit? a este jedna vecicka kde sa daju zohnat nejake narazniky na nexiu? som pobehal asi setky stranky s tuningom a nikde nic neni, a ked som videl kaso-u na foto tak taky nejaky sa mi lubi dik
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vytahování se dělá vytahovačkou blatníků, ale v Tvém případě by stačilo trochu sklepat nebo ohnout ten pravoúhlý lem.
A 16" tam nedávej, je to zbytečný přepych - pokud tedy neděláš Nexia styling.
A tuning. nárazníky Ti udělají na míru v každém pořádém tuning shopu.
A 16" tam nedávej, je to zbytečný přepych - pokud tedy neděláš Nexia styling.
A tuning. nárazníky Ti udělají na míru v každém pořádém tuning shopu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
blatniky
no ja mam ten plech co ide do vnutra blatniku zrezany uz na minimum. a 16" my neodporucal nikto to mam len tak svoju predtavu no k tym blatnikom ja mam sedan. a naraniky som sa pytal u jednych typlou a tam vyrobenie noveho by ma stalo nejakych 20 tisic co sa mi zda trosku moc takze nevyraba to nikto hej?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ivane,16" nejsou žádnej přepich a to že je tam mam to neznamená že se dělá jen styling,ale když si to myslíš,tvá věc...
Jinak congo,Ivan má pravdu v tom,že lepší firmy ti upravý jakej koliv nárazník tak aby pasoval a nebo ti vyrobý novej podle tvých představ,ale od toho se také odvíjí cena...
Ty 16" tam dostaneš,ale musíš trochu vytáhnout blatníky nebo je trochu upravit a u kol zvolit správné ET a rozměr pneu,pak sou,ale taky důležité dorazy,já sem je tam dal z kadeta a fugujou perfektně...
Jinak congo,Ivan má pravdu v tom,že lepší firmy ti upravý jakej koliv nárazník tak aby pasoval a nebo ti vyrobý novej podle tvých představ,ale od toho se také odvíjí cena...
Ty 16" tam dostaneš,ale musíš trochu vytáhnout blatníky nebo je trochu upravit a u kol zvolit správné ET a rozměr pneu,pak sou,ale taky důležité dorazy,já sem je tam dal z kadeta a fugujou perfektně...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mam 16" s pneu 215/40,ale mam udělaný kulatý blatníky,takže by ti to nešlo,ale kdyby si tam dal 195/50 nebo 195/45,tak by to podle mě šlo a byly by tam minimální úpravy...Ale to je na tobě co tam dáš...15" sou taky dobrý,ale nikdy neudělaj takovej efekt jako 16"...Koukni se na mí fotky jak to vypadácongo píše:svobik a ake tam mas pneu? rozmer myslim. ozaj este taka otazka od veci kde sa nachadza na nexii termostat v systeme?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jedna věc je, jak auto vypadá a druhá, jaký to má efekt...
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí...
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí...
tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny
lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak píšeš.S.v.o.b.i.k píše:Ivane,to přiznávam,ale pro mě to bohatě stačí,zatim....Když už bych chtěl závotit,tak si koupim pořádně nadupaný auto...A ne nexii...Mě to co z ní dostanu vyhovuje,ale každej má rád něco jinýho...
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš nějaký fotky???huda m píše:Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí...
tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny
lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1