Kola? Krychle!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Kola? Krychle!
Už jsem bezradný. Vyměnil jsem pneu, disky, tlumiče, vše jsem několikrát vyvážil...... to auto pořád skáče po cestě...
úplně nový asfalt, cesta rovná a nexia po ní nejede ale skáče....
fakt už nevím co tomu může být.....
furt uvažuju nad tím, co to může být,motorem to ale není,jelikož když vyřadím na neutrál, tak to hopká pořád...
furt uvažuju nad tím, co to může být,motorem to ale není,jelikož když vyřadím na neutrál, tak to hopká pořád...
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola? Krychle!
menil si i to gumovy ulozeni tlumicu?Marra píše:Už jsem bezradný. Vyměnil jsem pneu, disky, tlumiče, vše jsem několikrát vyvážil...... to auto pořád skáče po cestě...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
a co takhle brzdy? Pokud máš šišatý bubny nebo kotouče,mohou počas jízdy rozvibrovat celé auto a to nejen během brzdění.
Špatná kola vyloučíš jen tak ,že nazuješ sadu od někoho jiného,dříve než začneš něco vyměňovat.
Pneu-osobní zkušenost,na vyvažovačce bez problémů,žádná házivost,na autě katastrofa-cukání volantem,vibrace. Výsledek pravděpodobně narušení vnitřního kordu pneu.(obrubníky atd.)
Špatná kola vyloučíš jen tak ,že nazuješ sadu od někoho jiného,dříve než začneš něco vyměňovat.
Pneu-osobní zkušenost,na vyvažovačce bez problémů,žádná házivost,na autě katastrofa-cukání volantem,vibrace. Výsledek pravděpodobně narušení vnitřního kordu pneu.(obrubníky atd.)
sranda, to slovo KORD "pocujem" dnes uz druhykrat, predtym som o tom nepocul. osobna skusenost: nove pneumatiky, vyvazene, v skutocnosti volant takalo do strany a pri 90km/h vibracie jak keby sa auto malo rozpadnut. dovod: chyba pri vyrobe jednej pneumatikyVincent píše:a co takhle brzdy? Pokud máš šišatý bubny nebo kotouče,mohou počas jízdy rozvibrovat celé auto a to nejen během brzdění.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola? Krychle!
JAK SKAAACE ...???Marra píše:Už jsem bezradný. Vyměnil jsem pneu, disky, tlumiče, vše jsem několikrát vyvážil...... to auto pořád skáče po cestě...
trhaa motor ..??
alebo sa trase cele auto...??
pocut neake "divne zvuky" ..??
alebo mash pocit ze pri jazde ta trochu "nadhodiii" ..??
..hmm ..
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný večer Stále tma,mlha a plus 7st st.Marra píše:motor to nedělá, ten jde krásně... je to asi v geometrii, nebo tak něco, ale gumy se sjíždějí normálně....
těď jsem přezul na zimu a jelo to krásně - úplně v pohodě fakt dobrý, ale teď se mi zdá že už to zase zase začíná.... ale ne tak jak to bylo...
To znám!Vyměň pneuservis! Na 99%!!
Ať nám jezdí a nezkáčou a taky nezlobí!
Jo, to se mi taky jednou stalo, že mi vypadlo závaží z kola a když jsem jel do pneuservisu, ať mi to převáží, že to strašně háže, tak mi borec jen řekl, že to kolem nebude, že to budou křivý brzdový kotouče ... bla bla bla ... nakonec jsem se na něj vykašlal, šel do jinýho servisu, kde se mě na nic neptali, kola převážili a bylo všechno úplně v pohodě.
Dobré ráno Klid 4 st a ještě tma
Ještě jednu zkušenost.Stalo se mi ještě na Š 120.Jel jsem tehdy do Brna
na výstavu.Najednou auto/jel jsem asi 120/začalo mlátit,že jsem měl problémy ho držet.Zastavím prohlédl všechna kola,nic.Jak jsem se začal blížit k osumdesátce tak klepání.Znova jsem zastavil a postupně sundal a prohlédl každé kolo.Nic! Pomalu dojel do Brna.Byla neděle a tenkrát servisy zavřený.Poradili mi abych zajel do hotelu Continental,že tam mají stálou službu.Maník auto zdvih prohlédl kola s autem se i projel a nic nenašel.Domů jsme jeli pomalu kamarád který jel za mnou začal blikat tak jsem zastavil a že mě skáče zadní levé.Nahodil jsem rezervu a dobrý!
Doma jsem zajel do servisu,že mě asi ulítlo olůvko.Servisák kolo protočil a povídá:Vždyť máš prasklý kord! Když by mě to neukázal tak bych si toho asi nevšim.Na kole víc sjetý místo,které se vešlo pod palec! Ještě chci dodat,že tenkrát jsem s jitotou nemohl ani určit které kolo to vlastně dělá.Byla to prkotina ale co to dovede udělat s autem!
Ať nám jezdí a nezlobí
Ještě jednu zkušenost.Stalo se mi ještě na Š 120.Jel jsem tehdy do Brna
na výstavu.Najednou auto/jel jsem asi 120/začalo mlátit,že jsem měl problémy ho držet.Zastavím prohlédl všechna kola,nic.Jak jsem se začal blížit k osumdesátce tak klepání.Znova jsem zastavil a postupně sundal a prohlédl každé kolo.Nic! Pomalu dojel do Brna.Byla neděle a tenkrát servisy zavřený.Poradili mi abych zajel do hotelu Continental,že tam mají stálou službu.Maník auto zdvih prohlédl kola s autem se i projel a nic nenašel.Domů jsme jeli pomalu kamarád který jel za mnou začal blikat tak jsem zastavil a že mě skáče zadní levé.Nahodil jsem rezervu a dobrý!
Doma jsem zajel do servisu,že mě asi ulítlo olůvko.Servisák kolo protočil a povídá:Vždyť máš prasklý kord! Když by mě to neukázal tak bych si toho asi nevšim.Na kole víc sjetý místo,které se vešlo pod palec! Ještě chci dodat,že tenkrát jsem s jitotou nemohl ani určit které kolo to vlastně dělá.Byla to prkotina ale co to dovede udělat s autem!
Ať nám jezdí a nezlobí
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No ktomu "kolecku" na poloose..
..je iba ne tej dlksej... aspon u mna..
No ..k tomu nadhadzovaniu...
..premerat kompresiu valca...vcalcou ..
..mozno je jeden zly...
..pripadne vymontovat sviecky, a pozriet na sedla...sviecok...
..vycistit, prip. zafrezovat.., ale to asi nebudes mat cim...
..taqe poskakovanie moze byt zposobene "unikom kompresie" z valca..
.. pri zatazi motora... ..( na volnobehu sa moze zdat vsetko OK. )
(taktiez nemusi tesnit aj niektory z ventilou v hlave, ale to je mala pravdepodobnost)
na 8Vcku ked tecie olej z pod vika, tak to tecie rovno do tych "komor" na sviecky..
..a pod tym tesniacim kruzkom na sviecke moze byt spina...
ale toto vsetko je len tip..
..je iba ne tej dlksej... aspon u mna..
No ..k tomu nadhadzovaniu...
..premerat kompresiu valca...vcalcou ..
..mozno je jeden zly...
..pripadne vymontovat sviecky, a pozriet na sedla...sviecok...
..vycistit, prip. zafrezovat.., ale to asi nebudes mat cim...
..taqe poskakovanie moze byt zposobene "unikom kompresie" z valca..
.. pri zatazi motora... ..( na volnobehu sa moze zdat vsetko OK. )
(taktiez nemusi tesnit aj niektory z ventilou v hlave, ale to je mala pravdepodobnost)
na 8Vcku ked tecie olej z pod vika, tak to tecie rovno do tych "komor" na sviecky..
..a pod tym tesniacim kruzkom na sviecke moze byt spina...
ale toto vsetko je len tip..