nexie glx
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
nexie glx
Ahoj Nexiáci, před pár dny jsem koupil Nexii 1.5 DOHC 16V sedan GLX, full výbava, najeto má 958100km. Za těch pár km co jsem s ní ujel jsem docela spokojen, doufám že budu dlouho a dlouho. Webové stránky máte velice pěkné. Jen co se se trochu rozkoukám tak pošlu nějaké foto, mám v plánu lehkej tuning. Podle toho co jsem tady viděl tak mám co dělat.
- Reklama
Re: nexie glx
Kolego, koukám že za chvíli budeš slavit milionnest píše:Ahoj Nexiáci, před pár dny jsem koupil Nexii 1.5 DOHC 16V sedan GLX, full výbava, najeto má 958100km.
to ale musi kupit poriadnu vrtacku aspom 100 000 otacok aby to stihol stocit do vianoc Teraz ale vazne, ja som to este nerobil, ale pocul som, ze km sa vlastne stocit ani nedaju ani vrtackou ani rychlym elektromotorom lebo by to trvalo nekonecne dlho. Stryco nechal bezat vysokoobratkovy elektromotor celu noc, rano prisiel k autu a tam stocene nejakych par km. Pokial viem, tak sa to robi takym sposobom, ze sa vybere tachometer a na silu sa pretoci jedno kolecko na ktorom su velke cisla a ono preskoci cez zuby.]Rebro[ píše:Ked si si kupil take auto, kup si aj vrtacku a stoc si tie km. Bo tie ti nikto neuveri
lenze keby sa to nestacalo, tak by sa polovica aut v bazaroch v zivote nepredala. Kupil by si auto ktore ma 180 000? Ale ked ma 80 000, tak to neni ani vela a ani malo aby sa to nedalo verit. Konrektne co som spomenul tu Feliciu, tak dotycny bazarnik ju stocil z 395 000 km na 120 000 Km. Takze ja osobne uz na kilometre moc nepozeram lebo viem co su v bazaroch schopni. Na auto sa treba pozret v globale v akom je stave a kupit alebo nekupit.
Když jsem dal svoji Nessi do bazaru, měla na tachu něco přes 225k ...
... no a ráno měla jen 153k . Když jsem ji viděl na netu, nevěřil jsem svým očím. A to ji dávali i se serviskou, kde byl poslední zápis ve 223k. A pod baterkou šítekk s výměnou rozvodů ve 180k
... no a ráno měla jen 153k . Když jsem ji viděl na netu, nevěřil jsem svým očím. A to ji dávali i se serviskou, kde byl poslední zápis ve 223k. A pod baterkou šítekk s výměnou rozvodů ve 180k
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Re: nexie glx
Posílám omluvu za ten velkej překlep, ta moje Nexie má najeto o pár km méně než jsem napsal minule je to 98 810 Km. čau