pazvuky ze dveri

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
bigmac

pazvuky ze dveri

Příspěvek od bigmac »

ahoj, po asi 14dnech mi zacalo v novem laciku chrastit pri jizde ve dverich spolujezdce, nekde mezi klikou a zpet. zrcatkem, neznate nekdo nejakej trik, jak se toho zbavit? Kde co vypodlozit ci utahnout??? Nebo rovnou do servisu?
dik
Reklama

bobpe

vypln

Příspěvek od bobpe »

kup si samolepiaci koberec, povistrihuj také štvorčeky, 2x2cm a keď náš dole tapacír - alebo ho iba povol - skrutky dole a tá umelá pri prístrojovke a z vnútornej strany tapacíru sú skutky, všetky prelep tým kobercom - tými štvorčekami, ďalej vystihni z toho koberca pásiky cca 0,5-0,8 cm širka, dĺžka podľa potreby a nalep to na hranu repráku, na ten kov čo je okolo, samozrejme nezalep reprák. okolo celého repráku. Ďalej zožeň penu - molitan - najlepšie tenšiu nie moc veľké a hrubé kusy a daj ich úplne na vrch tapacíru - tesne pod okno, medzi tapacír a dvere. Dobre podoťahuj a je to.
Mne hrkotali tie kovové skrutky čo sú okolo repráku na tapacíre, dotýkali sa hrany okolo repráku, bolo to strašné. Tou penou som odstránil také vŕzganie toho tapacíru. Dá sa to zistiť keď sa pri jazde nahneš a rukou dotlačíš tapacír, tak to prestane. Preto to treba podložiť a je OK. Teraz je to super ticho. NIČ nevŕzga.
A tiež som podložil lišty na prístrojovke, tie strieborné, podložil som ich obojstranne lepiacou páskou, vlastne som ich prilepil, tiež sú už ticho! Bacha - majú zozadu skrutky - tá pred spolujazdcom, pred vodičom stačí povoliť nad budíkami a na volante.
bigmac

Re: vypln

Příspěvek od bigmac »

Diky moc, zkusim to...
bobpe píše:kup si samolepiaci koberec, povistrihuj také štvorčeky, 2x2cm a keď náš dole tapacír - alebo ho iba povol - skrutky dole a tá umelá pri prístrojovke a z vnútornej strany tapacíru sú skutky, všetky prelep tým kobercom - tými štvorčekami, ďalej vystihni z toho koberca pásiky cca 0,5-0,8 cm širka, dĺžka podľa potreby a nalep to na hranu repráku, na ten kov čo je okolo, samozrejme nezalep reprák. okolo celého repráku. Ďalej zožeň penu - molitan - najlepšie tenšiu nie moc veľké a hrubé kusy a daj ich úplne na vrch tapacíru - tesne pod okno, medzi tapacír a dvere. Dobre podoťahuj a je to.
Mne hrkotali tie kovové skrutky čo sú okolo repráku na tapacíre, dotýkali sa hrany okolo repráku, bolo to strašné. Tou penou som odstránil také vŕzganie toho tapacíru. Dá sa to zistiť keď sa pri jazde nahneš a rukou dotlačíš tapacír, tak to prestane. Preto to treba podložiť a je OK. Teraz je to super ticho. NIČ nevŕzga.
A tiež som podložil lišty na prístrojovke, tie strieborné, podložil som ich obojstranne lepiacou páskou, vlastne som ich prilepil, tiež sú už ticho! Bacha - majú zozadu skrutky - tá pred spolujazdcom, pred vodičom stačí povoliť nad budíkami a na volante.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“