Kozenny volant
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
Kozenny volant
Da sa takto v domacich podmienkach opliest volant?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Reklama
imho u kupovanejch potahu urcenejch k obsiti asi v pohode, ale ze by clovek vzal kus kuze a spichnul to na kolene, to uz asi bude frajerina
mimochodem, co je to na ty pacce u volantu vpravo jakoze za prouzek MIN------MAX? cyklovac steracu? mate to nekdo?
mimochodem, co je to na ty pacce u volantu vpravo jakoze za prouzek MIN------MAX? cyklovac steracu? mate to nekdo?
Daewoo Lanos 1.6SX 5dv HB, 2xABG, ABS, klima, r.v.1999, najeto 53000;
hardcore tuning vyfuku (proste rezavej jako prase), karoserie na mnoha mistech vylepsena skrabanci...
hardcore tuning vyfuku (proste rezavej jako prase), karoserie na mnoha mistech vylepsena skrabanci...
- Blue Lanos
aby sme neodbocovali moc ano je to celkom sikovny ciklovac riesil som to dnes v ESPERE!! Ja bych to brat tiez
- martin
- Kontaktovat uživatele:
kup si takovej ten chlupatej potah na volant a budes kingBlue Lanos píše:aby sme neodbocovali moc ano je to celkom sikovny ciklovac riesil som to dnes v ESPERE!! Ja bych to brat tiez
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
...ale len niekdyeMKa Slovensko píše:no poslusne hlasim ze JAAAAAAAAAAAAA to je dalsia vec ktoru Blue nema a niekedy ked ma svoje dni tak ho to stvesmidra píše:........ mimochodem, co je to na ty pacce u volantu vpravo jakoze za prouzek MIN------MAX? cyklovac steracu? mate to nekdo?
co teda kto to vyskusa obsit ?
Kozesiny ala penzionist si muzete dat na volatny hosi ja vam nebranim
az bude zase prset, tak ti venuju nenavistnou vzpominkueMKa Slovensko píše: no poslusne hlasim ze JAAAAAAAAAAAAA to je dalsia vec ktoru Blue nema a niekedy ked ma svoje dni tak ho to stve
ja bych na ten volant normalne pridelal nekolik kralicich kuzi vazacim dratem, to by pak byla frajerina
Daewoo Lanos 1.6SX 5dv HB, 2xABG, ABS, klima, r.v.1999, najeto 53000;
- Blue Lanos
...ale ja chcem klasiku kozeny ako ma VW zadne pí*oviny
Pěknou noc! Neprší,klid 3 st.
Teda Akri souhlasím Sranda odsuď podsuď jak se říká.
Víš že jsem měl bouračku v Rio de Žambero? Jel jsem z náměstí na západ /na Hradec Kr./ a při výjezdu z náměstí mě na přechodu vlezla ženská s kolem tak jsem to zašláp a ze zadu do mě najel Jamper! Potom v protokolu uved,že si splet plyn s brzdou!!
Ale dopadlo to až na tu ránu vcelku dobře!Ale byla to rána! No a plechy a měl jsem tažný.Proto říkám člověk nikdy neví co ho potká!
Když by chtěl někdo podrobnosti mám doma ještě protokol.
Ať nám jezdí a nezlobí!
Teda Akri souhlasím Sranda odsuď podsuď jak se říká.
Víš že jsem měl bouračku v Rio de Žambero? Jel jsem z náměstí na západ /na Hradec Kr./ a při výjezdu z náměstí mě na přechodu vlezla ženská s kolem tak jsem to zašláp a ze zadu do mě najel Jamper! Potom v protokolu uved,že si splet plyn s brzdou!!
Ale dopadlo to až na tu ránu vcelku dobře!Ale byla to rána! No a plechy a měl jsem tažný.Proto říkám člověk nikdy neví co ho potká!
Když by chtěl někdo podrobnosti mám doma ještě protokol.
Ať nám jezdí a nezlobí!
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Dobry vecer
Tak to je pech, ale tam v te kostelni ulici je to tak uzky a jeste ten prechod a zleva a prava provoz, je to masakr Ja to tam znam a jezdim tam nejvic tricitkou, ponevadz z druhe strany nez si vyjizdel ty neni videt jestli se nekdo k tomu prechodu blizi a rano tam litaj decka A to uz teda opravdu konci legrace, tak at nam jezdi a bez nehod !!!!
Tak to je pech, ale tam v te kostelni ulici je to tak uzky a jeste ten prechod a zleva a prava provoz, je to masakr Ja to tam znam a jezdim tam nejvic tricitkou, ponevadz z druhe strany nez si vyjizdel ty neni videt jestli se nekdo k tomu prechodu blizi a rano tam litaj decka A to uz teda opravdu konci legrace, tak at nam jezdi a bez nehod !!!!
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se