Smradlavé gumy! Ale fest!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Smradlavé gumy! Ale fest!
Spolujazdcov vodič kúpil gumene koberčeky do nášho krásneho Lacetti a tie smrdia ako gumená sfiňa
Spolujazdcov vodič ich 2 týždne prevetrával na balkone, den namáčal vo vonavom saponátovom roztoku a prd..smrdia dalej...
Poradte..plz, dá sa to nejako odsmradiť?
Poprípade lacno predám..vhodné hlavne do kabrioletu...
Spolujazdcov vodič ich 2 týždne prevetrával na balkone, den namáčal vo vonavom saponátovom roztoku a prd..smrdia dalej...
Poradte..plz, dá sa to nejako odsmradiť?
Poprípade lacno predám..vhodné hlavne do kabrioletu...
Na Chevrolete aj na kraj sveta...
- Reklama
jj, ta popelnice to jistí. Já jsem si před pár lety koupil u Ťamanů polobotky, jednou jsem je obul, bylo to k nepřežití, tak jsem je na rok uklidil do sklepa a nakonec jsem je vyhodil - prostě to nevyprchalo .Brainman píše:dobra pracka na smradlave veci jsou: popelnice, kamna nebo staci otevreny ohen . Smradu ze zmeckovadel se nejde zbavit
-
-
Protože je po půlnoci tak dobré ráno
Je pravda že mám taky gumové koberečky.Ze začátku taky smr---y ale nevím jak moc.Teď už o nich nevím Nechal jsem si tenkrát poradit v servisu,že guma je lepší než textil na zimu a mokró.
Jsou i přípravky na gumu které vlastně gumu uzavřou a není cítit.
Jak vždy říkám všechno má své pro a proti !!!
Ať nám jezdí a nezlobí
Je pravda že mám taky gumové koberečky.Ze začátku taky smr---y ale nevím jak moc.Teď už o nich nevím Nechal jsem si tenkrát poradit v servisu,že guma je lepší než textil na zimu a mokró.
Jsou i přípravky na gumu které vlastně gumu uzavřou a není cítit.
Jak vždy říkám všechno má své pro a proti !!!
Ať nám jezdí a nezlobí