Jak jsme tentokrat neservisovali v Riu :-))
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsme tentokrat neservisovali v Riu :-))
Zitra zde najdete podrobnosti.Stop.Teste se.Stop.Fotky taky budou.Stop.Ale ted uz opravdu stop.Stop.
Strycek Akri.Stop.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak a je to tady
Vcera prijela do Ria delegace No teda kousek za Rio, ale podle info z vozu Palikx spatne navigoval PetraM a omylem ho vystrcil na jedinem kruhovem objezdu v Riu na druhou stranu
Kdyz se teda podarilo vyjet spravne z ria, uz opravdu Palikx navigoval az k nam do prace, kde mel ustajen svuj vuz znacky Skoda felicia/nebojte se, jeste o nem bude zminka /
Lanos PetraM byl opravdu nadupanej a to doslova po otevreni dveri se z nej vyvalili 3 dospeli a Palikx plus spici dite zustalo dale ve voze/zdravime maleho Petux /
Palikx si malinko dostrojil sveho vranika a ze se prej pojede neco pojist a pak se vydame na vojenskou pevnost Adam http://www.hrady.cz/index.php?OID=1565
Na obed jsme zasli do hospody U mostu v Pastvinach, ktera byla primo u Pastvinske prehrady
Po obede, ktery ne kazdemu chutnal ale mne jo a to je hlavni a navic mi ho platil PetrM, za coz mu dodatecne dekuju jsme vyrazili smer Adam a bohuzel pri prijezdu na cestu na adam jsme objevili uzavirku, ktera byla i z druhe prijezdove cesty a tak jsme museli tento vylet ozelet, coz nas mrzelo, nicmene jsme se rozhodli pro zamek v Castolovicich bez vahani
Zde uz jen dokumentuji fotkama Rozhodli jsme se ze nebudeme zverejnovat xichty, takze jen to okoli, ale bylo tam fakt nadherne.
Jedina spolecna fotka, je fotka nasich simlu kterou zkazil Palikx felicii, doufam, ze me nezabije za ty kecy
Aaaa v dalce je Palikx, PetrM a Petrova pritelkyne
Tak tohle je Palikxuv Peta a nase stroje, ty lanosy jsou stejne krasny co?
Strycek Akri.Stop.
Tak a je to tady
Vcera prijela do Ria delegace No teda kousek za Rio, ale podle info z vozu Palikx spatne navigoval PetraM a omylem ho vystrcil na jedinem kruhovem objezdu v Riu na druhou stranu
Kdyz se teda podarilo vyjet spravne z ria, uz opravdu Palikx navigoval az k nam do prace, kde mel ustajen svuj vuz znacky Skoda felicia/nebojte se, jeste o nem bude zminka /
Lanos PetraM byl opravdu nadupanej a to doslova po otevreni dveri se z nej vyvalili 3 dospeli a Palikx plus spici dite zustalo dale ve voze/zdravime maleho Petux /
Palikx si malinko dostrojil sveho vranika a ze se prej pojede neco pojist a pak se vydame na vojenskou pevnost Adam http://www.hrady.cz/index.php?OID=1565
Na obed jsme zasli do hospody U mostu v Pastvinach, ktera byla primo u Pastvinske prehrady
Po obede, ktery ne kazdemu chutnal ale mne jo a to je hlavni a navic mi ho platil PetrM, za coz mu dodatecne dekuju jsme vyrazili smer Adam a bohuzel pri prijezdu na cestu na adam jsme objevili uzavirku, ktera byla i z druhe prijezdove cesty a tak jsme museli tento vylet ozelet, coz nas mrzelo, nicmene jsme se rozhodli pro zamek v Castolovicich bez vahani
Zde uz jen dokumentuji fotkama Rozhodli jsme se ze nebudeme zverejnovat xichty, takze jen to okoli, ale bylo tam fakt nadherne.
Jedina spolecna fotka, je fotka nasich simlu kterou zkazil Palikx felicii, doufam, ze me nezabije za ty kecy
Aaaa v dalce je Palikx, PetrM a Petrova pritelkyne
Tak tohle je Palikxuv Peta a nase stroje, ty lanosy jsou stejne krasny co?
Naposledy upravil(a) Akri dne pon říj 10, 2005 21:10, celkem upraveno 2 x.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Kurňa, on sem fakt flákne několikamegový video a bude to na měAkri píše:jsem to ostrihal a nedal jsem tam vsechno, mam asi 90 fotek, ale kdyby byl zajem, tak to sem nafrkam v puvodnim stavu
Jo a diky za tip, to video tu jeste nebylo a Palikx mel sebou kameru
Fotky jsou to pěkný, dobrej tip na výlet. Na to by už skoro mohlo být samostatný téma v "Pokecu". A zoufalí modemisti by se mu obloukem vyhnuli
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ne, ale na modemu uz je fakt drtiva mensina, tak to musi prezitMirek píše:Kurňa, on sem fakt flákne několikamegový video a bude to na měAkri píše:jsem to ostrihal a nedal jsem tam vsechno, mam asi 90 fotek, ale kdyby byl zajem, tak to sem nafrkam v puvodnim stavu
Jo a diky za tip, to video tu jeste nebylo a Palikx mel sebou kameru
Fotky jsou to pěkný, dobrej tip na výlet. Na to by už skoro mohlo být samostatný téma v "Pokecu". A zoufalí modemisti by se mu obloukem vyhnuli
dokonce i hrabenka tam bydli a na konci zari se dalo jeden den nahlednout do jejiho kridla zamku kde bydli, ma ten zamek opravdu pekne udrzovanej a ja jsem zasadne pro vraceni zamku do rukou puvodnich vlastniku, stat na udrzbu a opravy penize nema a oni se o svoje urcite postaraji
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
Jeee tam bolo krasne ale chyby mi tam foto belaka a cernaka co to bol za zraz ked ste neodfotili kone
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo. Cproxyna zamakala a než jsem si přečet ty uvodní 4 řádky keců tak byly obrázky nahraný. Takhle to ujde. Akri ty jsi ten chlupatej se zobákem a ocáskem nahoru ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Blue Lanos
aa kuurna mne se nenacitali vsetky obrazky furt to poskakovalo jo omluffam se
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne pon říj 10, 2005 21:41, celkem upraveno 1 x.
http://www.cardomain.com/id/27101976