dálkové světla - problém
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
dálkové světla - problém
Nazdar kluci. mám droblém. Roztavuje ve mi pojiska na dálkové světla.
Mám tam 100/90 W. ale mám je tam delší dobu a žádnej problém nebyl. Až včera když mi montovali nový alarm tak mě na to upozornili. Byla tam 20A tak sem tam dal raději 10A a je to pořád stejné. A že ještě dráty k pojistce jsou taky mírně chycené.
Co stim? má to nějaké relátko nebo to bude těmi žárovkami.
Nechci aby mi chytla elektrika.
Mám tam 100/90 W. ale mám je tam delší dobu a žádnej problém nebyl. Až včera když mi montovali nový alarm tak mě na to upozornili. Byla tam 20A tak sem tam dal raději 10A a je to pořád stejné. A že ještě dráty k pojistce jsou taky mírně chycené.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dálkové světla - problém
tak za prvé bych tam vyměnil kabelyFranta P. píše:Nazdar kluci. mám droblém. Roztavuje ve mi pojiska na dálkové světla.
za druhé dal tam takové žárovky co tam patří
za třetí je tam určitě zkrat (někde se to asi tím propálením spojilo)
Pokud se připojil alarm a je na stejný pojistce tak je to zvěrstvo.
Aby ti nepukali pojistky, tak tam musíš hodit vyšší (30A pojistku)
Ne alarm je úplně někde jinde. když ho montoval tak si toho všiml.
Pojiska mi nepraská jen se ten plast seškvaří.
Ale našel sem homologovaný 100W od Tunsgamu a dal sem je tam a je zatim klid. před tim sem tam měl nehomolog, žárovky. škoda dělali bílé světlo a byli docela cool.
myslíte že to byli nějaký šmejdy???
Pojiska mi nepraská jen se ten plast seškvaří.
Ale našel sem homologovaný 100W od Tunsgamu a dal sem je tam a je zatim klid. před tim sem tam měl nehomolog, žárovky. škoda dělali bílé světlo a byli docela cool.
myslíte že to byli nějaký šmejdy???
-
- Kontaktovat uživatele:
Léta mě naučila, že dávat jiné než schválené žárovky nemá smysl. Tím spíš s vyšším výkonem. Je to větší zátěž pro elektroinstalaci a taky to vyžíhává parabolu. Takže na to už kašlu. Teď tam mám raději od OSRAMu takové ty "blue" za 230,-/ks a napraostá spokojenost. I na 120 mi svítily stejně jako 100W.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jezdil asi rok a půl se žárovkami se zvýšenou svítivostí. Svítily opravdu krásně, bylo s nimi daleko lépe vidět, ale bohužel co půl roku praskaly, takže momentálně mám taky sériové. Nevýhodou těch se zvýšenou svítivostí je, že strašně topí, takže kabely ve světle jsou takové nějaké ohořelé
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš se mi zdá, že to je jen subjektivní dojem Ale, určitš bych nerval do ŽÁDNÉHO auto žárovku POMALU s 2 wýkonem a tím i příkonem (to se nám ty káblíky pak hezky škvaří). Jít do značkovej a prověřenejch žárovek smysl má. Vždyť přece ty Vaše blue a silver existují i v klasickejch variantách, též záleží na kvalitě provedení a tuším i směsi plynů uvnitř žárovky (alespoň tuším, že tam nějaký je). Ale jak se již X-krát řeklo, komu není rady tomu není pomoci a také každý svého štěstí tvůrce.
Tak to bylo těmi žárovkami. už se nic neškvaří.
Alarm pro to abych měl nad autem kontrolu když u něj nejsem. Nemyslim zloděje. stačí jeden debilní ožrala.
Mám totiž veškeré dění s autem na pageru. Vše se tam zobrazí.
A hlavně to má přivolání obsluhy. to mám kvůli přítelkyni aby nemusela pořád čekat u auta než přijdu.
Já bych taky chtěl philps blue vision nebo Osram Silverstar. kde je seženu???
Alarm pro to abych měl nad autem kontrolu když u něj nejsem. Nemyslim zloděje. stačí jeden debilní ožrala.
Mám totiž veškeré dění s autem na pageru. Vše se tam zobrazí.
A hlavně to má přivolání obsluhy. to mám kvůli přítelkyni aby nemusela pořád čekat u auta než přijdu.
Já bych taky chtěl philps blue vision nebo Osram Silverstar. kde je seženu???