Tažné zařízení Nubira I
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Tažné zařízení Nubira I
Dneska jsem to tam odvezl , zitra dam vedet. Cena 5500 vcetne montaze
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
ja resim jak ho spis zakryt .. zezadu to vypada silene..vypada jak spatne vymodelovanej curacek,ale jinak jsem rad,ze ho mam .. na pristi rok planuju nakup obytnyho domecku...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
tam mi to delali taky, zatim vse OK neskrtam zatim nicimSKUBI píše:Mě to stálo ve Sport Yachtu v Praze 5300,-. Ale moc nedoporučuju. Musel jsem předělávat zásuvku, páč byla moc dole a škrtal jsem na každým hupu. Samotným tažným si občas škrtnu taky.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Brainman píše:tam mi to delali taky, zatim vse OK neskrtam zatim nicimSKUBI píše:Mě to stálo ve Sport Yachtu v Praze 5300,-. Ale moc nedoporučuju. Musel jsem předělávat zásuvku, páč byla moc dole a škrtal jsem na každým hupu. Samotným tažným si občas škrtnu taky.
A řezali Ti nárazník? Já to zítra nafotím a hodím to příští týden sem. Já to mám celý vystrčený pod nárazníkem. Do nárazníku se jim nějak nechtělo, tak jsem tam musel "utopit " aspoň zásuvku. Ta by šla hned.
Asi možná jinej typ TZ.
TZ Nubira I
Tak je to ve fotogalerii.Jsou to fotky z podzimu.Teď se to ještě liší v tom, že místo tý černý barvy je to zrzavý... Takže trvanlivost nic moc... Koukal jsem na ostatní Nubiry a ty měli trošku utopenou do nárazníku i tu kouli. Já měl původně všechno pod nárazníkem a to byl opruz.Zásuvkou jsem škrtal na sebemenší nerovnosti.
Nubira 1,6 Wagon, 98