Reklamace rádia
Moderátor: Blue Lanos
Reklamace rádia
Tak jsem byl dneska reklamovat autorádio (Kalouse mám od 30.04.2005). Rádio sem tam samo od sebe "natahovalo" CD, i když tam žádný CD nebyl. Dokonce se rádio samo od sebe zapnulo - přišel jsem ráno do garáže a v zamčeném autě mi (asi) celou noc hrálo. Zkoušel jsem to - když do vypnutého přístroje vrazím CD, tak ho natáhne a zapne se. Pokud se CD nepodaří spustit, tak se přepne na rádio a hraje a hraje
Nejdřív mi řekli, že s reklamací musím do Jihlavy! Nakonec jsem je ukecal, že s takovou hovadinou přece nebudu jezdit 35 km tam a zpět. Tak mi rádio vymontovali - docela sranda. Ještě že jsem se dneska ráno díval do toho anglického servisního manuálu, tak jsem jim mohl poradit, jak na to
Nejdřív mi řekli, že s reklamací musím do Jihlavy! Nakonec jsem je ukecal, že s takovou hovadinou přece nebudu jezdit 35 km tam a zpět. Tak mi rádio vymontovali - docela sranda. Ještě že jsem se dneska ráno díval do toho anglického servisního manuálu, tak jsem jim mohl poradit, jak na to
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Reklama
- Blue Lanos
podla vsetkeho tupci spajaju zlty drat spolu s cervenym kablom preto pri chybe radia sa moze zapnut a hrat pretoze je zapojene na trvale +
Zapajajte normalne trvale + a spinane ACC na radia a pri vypnutom kluci Vam nehrozi zapnutie radia!!!!
Zapajajte normalne trvale + a spinane ACC na radia a pri vypnutom kluci Vam nehrozi zapnutie radia!!!!
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
To ne, potom bys nemohl poslouchat rádio při vypnutém zapalování. Rádio je možné (i při vypnutém zapalování) zapnout tlačítem na panelu, tlačítkem na volantu nebo vložením CD. No a právě ten snímač vložení CD podle mě blbne. Zkoušel jsem to a občas, když jsem bouchl dveřmi, rádio se zapnulo a začalo natahovat CD (hučel motorek). Potom se objevilo hlášení "CD Error" (protože tam žádné CD nebylo) a došlo k přepnutí na rádio + zůstalo zapnuté.Blue Lanos píše:podla vsetkeho tupci spajaju zlty drat spolu s cervenym kablom preto pri chybe radia sa moze zapnut a hrat pretoze je zapojene na trvale +
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Blue Lanos
Sak proto ti ide zapnut rejdjo i bez kluca pretoze mas spojene draty cerveny + zlty keby nie tak si pustis rejdjo iba bri kluciMirek píše:To ne, potom bys nemohl poslouchat rádio při vypnutém zapalování. Rádio je možné (i při vypnutém zapalování) zapnout tlačítem na panelu, tlačítkem na volantu nebo vložením CD. No a právě ten snímač vložení CD podle mě blbne. Zkoušel jsem to a občas, když jsem bouchl dveřmi, rádio se zapnulo a začalo natahovat CD (hučel motorek). Potom se objevilo hlášení "CD Error" (protože tam žádné CD nebylo) a došlo k přepnutí na rádio + zůstalo zapnuté.Blue Lanos píše:podla vsetkeho tupci spajaju zlty drat spolu s cervenym kablom preto pri chybe radia sa moze zapnut a hrat pretoze je zapojene na trvale +
http://www.cardomain.com/id/27101976
Nemáš pravdu. Mne a aj inym, čo majú tohtoročné modely, ide aj bez kľúčika. Mám to odskúšané, lebo už kdesi bola na túto tému debata.]Rebro[ píše:Radio ide s klucikom v spinacke, bez neho nejde.(je len vyzivovane zltou stavou ) Taky je princip.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER