Cvakani v levych dverich
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Cvakani v levych dverich
Mam pocit, ze uz se to tady nedavno resilo, ale nenasel jsem kde, tak zakladam s dovolenim nove tema
Kdyz jedu v aute a prejedu nejaky hrbol, tak mi to v levych dverich cvakne, je to zvuk jako by se nejaky konektor dotknul kastle, dvere sem cely rozdelal, ale neprisel co by to mohlo byt, poradite nekdo?
Kdyz jedu v aute a prejedu nejaky hrbol, tak mi to v levych dverich cvakne, je to zvuk jako by se nejaky konektor dotknul kastle, dvere sem cely rozdelal, ale neprisel co by to mohlo byt, poradite nekdo?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Svobiku, radio nahlas to neresi
Mam svihadla (manual klima)
Se*e me to, clovek jede v klidu a kdyz to ccvakne 10x za minutu nic moc, uz mam nerva
Se*e me to, clovek jede v klidu a kdyz to ccvakne 10x za minutu nic moc, uz mam nerva
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
A není to něco s uchycením stahování oken ??? Mě to také drnčí odtamtud. Zkus okno při jízdě tlačit směrem ven (u zavřeného okna) a pokud to už neuslišíš je to v tom !!!milosh píše:Svobiku, radio nahlas to neresi
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak když tam není elektrika, tak tam nemůže být nikde nic odpadlého a pokud Ti jde okno stahovat normálně od dorazu po doraz, pak nebude ani nic ulomeného. Tak to nakonec bude opravdu to kroucení karoserie. Mě to na sedanu dělá běžně. Jakékoliv zhoupnutí na cestě, nebo přejezd hrbu cvaká někde ve dveřích. Ale spíš vzadu na předních dveřích. Jako u sloupku (nepovedlo se mi ten zvuk lokalizovat) Ale asi je to karoserií.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale nemá Nexie náhodou kolem dveří gumu i na horním rámu ??? A mezery mezi karosérií a dveřmi jsou taky docela velké ...cubafire píše:Tak když tam není elektrika, tak tam nemůže být nikde nic odpadlého a pokud Ti jde okno stahovat normálně od dorazu po doraz, pak nebude ani nic ulomeného. Tak to nakonec bude opravdu to kroucení karoserie. Mě to na sedanu dělá běžně. Jakékoliv zhoupnutí na cestě, nebo přejezd hrbu cvaká někde ve dveřích. Ale spíš vzadu na předních dveřích. Jako u sloupku (nepovedlo se mi ten zvuk lokalizovat) Ale asi je to karoserií.
central mam, to by mohlo byt ono :-/
no jde mi to jhakoby zepredu od dveri, a central je na druhy strane, takze to mi je divny, za chvili jedu autem, tak to prozkoumamFranta P. píše:Zkus jestli nemáš vyklepaný panty na dveřích. mě taky cvakalo a jeden pant sem tam neměl o půlku.
Ale vim dokáže to pěkně prudit.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, mně to taky všude křupe, praská, lupe a drnčí... už jsem to přestal řešit a navíc to přes výfuk ani neslyším
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
na to sem koukal a nejak zadna zmena, zitra jedu do Prahy, tak to proverimfireman píše:mne to cvakalo na spolujazdcovych dverach mal som povytiahnutu tu zavlacku na pante a uz je to OK