Odhlučnění motoru
Moderátor: Blue Lanos
Odhlučnění motoru
Už delší dobu uvažuju že bych přední stranu kabiny v motorovým prostoru polepil nějakým tlumícím materiálem jako to má většina (bohužel ne to naše) aut. Teď jsem si na jedné fotce všiml, že Kalos to tam má. A jelikož se jedná o hodně podobný auto se stejným motorem a rozložením, mohlo by to tam s pár úpravama pasovat. Měl někdo stejnej nápad?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
Ja to nekde videl na webu, kde to bylo univerzalni na vsechny auta, myslim ze zde www.mikra.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No vida........a není to ani tak drahý.Dík za tipmilosh píše:Ja to nekde videl na webu, kde to bylo univerzalni na vsechny auta, myslim ze zde www.mikra.cz
neni zac, mam uz sjetych dost webu co se vychytavek tyce, jen ty ciry svetla na nexii ne a ne najit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
co myslis? tu priecku medzi motorom?
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne pát zář 09, 2005 06:23, celkem upraveno 1 x.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Stěnu mezi motorem a řidičem. A tím nemyslím přední okno Se dívám že tendle tam něco má......i když bych řek že ty díry jsou tam zbytečně velký a snižují pak efekt odhlučněníBlue Lanos píše:co myslis? tu priecku medzi motorom?
Naposledy upravil(a) Mareman dne pát zář 09, 2005 06:24, celkem upraveno 1 x.
- Blue Lanos
uz zacinas ist v mojich kolajach to sa mi paci Keby si si precital celu sekciu tak by si vedel, ze ja odhlucnenie resim uz hoodne davno a uz som tu na smiech
Ale jo tamto by mohlo byt dobre otazne kolko to pomoze
Ale jo tamto by mohlo byt dobre otazne kolko to pomoze
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No uz to bylo videt nekde na polskych strojich na fotkach, ale od nas to tam asi nikdo nema a efekt bude asi vesmes mizivej, vzhledem k tomu, ze by to chtelo odhlucnit cele, to auto je proste delany jak je a kus koberce mezi motorem mozna trochu pomuze , ze to nebude tak rezonovat do kabiny, ale moc velkej efekt bych si od toho neslibovalMareman píše:Zajímalo by mě jestli tam to odhlučnění na Lanosovi někdo dodělával a jakej to mělo efekt pro zvuk motoru v kabině
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se