Siréna pod palubovkou

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Mareman

Siréna pod palubovkou

Příspěvek od Mareman »

Jel jsem dnes z Liberce do Brna a jelikož jsem musel cestu absolvovat i s mou máti ze které mě bolela hlava, koukal jsem abych byl co nejdřív doma :roll: Od toho se taky odvíjela rychlost, která vyšla v průměru na 135 km/h (Spotřeba 7,4 ve třech lidech) a mezi Prahou a Brnem se pohybovala spíš 140-160. Bohužel mi ale přibližně od 150ti km/h leze (mimo máti, ta mileze na nervy furt :twisted: ) na nervy ještě siréna, která mi začne pištět někde v palubovce před spolujezdcem. Rychlost při které se to děje není vždycky stejná, poprvé mi to zanělo asi ve 180ti, teď už sem tam ve 130ti, 140ti, 150ti, jak kdy. V manuálu sice píšou něco o akustické signalizaci rychlosti u zahraničních modelů, ale podle toho co jsem se bavil s Palikxem, myslí se tím asi gong, který by měl při vysoké rychlosti zaznít. Toto je ale s největší pravděpodobností zvuk, který vzniká prouděním vzduchu mezi nějakýma dvěma plastama, má na to trochu vliv přepínání vnitřního a vnějšího okruhu ventilace (ale ne moc). Stalo se to někomu, nebo napadá někoho co by to mohlo za svini vyluzovat? :?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Reklama

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

No, mne takto signalizuje dosiahnutie rychlosti 150km/h zvuk, ktory vydavaju vonkajsie spaetne zrkadla. Skusal som utesnit medzery medzi zrkadlom a plastom, ale nepomohlo to. Spod palubovky sa mi nic neozyva, pri akejkolvek rychlosti
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Mareman

Příspěvek od Mareman »

vado píše:No, mne takto signalizuje dosiahnutie rychlosti 150km/h zvuk, ktory vydavaju vonkajsie spaetne zrkadla. Skusal som utesnit medzery medzi zrkadlom a plastom, ale nepomohlo to. Spod palubovky sa mi nic neozyva, pri akejkolvek rychlosti
A co ti ty zrcátka dělaj za zvuk? :?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
vado píše:No, mne takto signalizuje dosiahnutie rychlosti 150km/h zvuk, ktory vydavaju vonkajsie spaetne zrkadla. Skusal som utesnit medzery medzi zrkadlom a plastom, ale nepomohlo to. Spod palubovky sa mi nic neozyva, pri akejkolvek rychlosti
Nu huci a piska to, svisti a tak ruzne, jestli sis tohohle nevsiml, tak musis za volantem spat, ja ve velke rychlosti prestavam pomalu slyset radio, kdyz ho mam tak normalne pusteny :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Akri píše:
Mareman píše:
Nu huci a piska to, svisti a tak ruzne, jestli sis tohohle nevsiml, tak musis za volantem spat, ja ve velke rychlosti prestavam pomalu slyset radio, kdyz ho mam tak normalne pusteny :roll:
Akri, 60km/h nie je velka rychlost na to aby si to pocul :lol: :lol: :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory