Alarm a originalne centralne zamykanie
Moderátor: Blue Lanos
Alarm a originalne centralne zamykanie
Vedel by niekto poradit, ako prepojit dodatocne namontovany alarm s dialkovym ovladanim na originalne centralne zamykanie tak, aby sa dalo DO aj zamykat a odomykat? Alarm ma dva kable ako vystupy pre central. Kde je (ak vobec je) v Lanose RJ centralu ?
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Reklama
Re: Alarm a originalne centralne zamykanie
Pokud vim, resi se to tak, ze se prida motorek do dveri ridice. Ta dalka ovlada ten motorek, ten pohne zamkem u ridice a tim uz odemkne prostrednictvim centralu ostatni dvere.igor.ma píše:Vedel by niekto poradit, ako prepojit dodatocne namontovany alarm s dialkovym ovladanim na originalne centralne zamykanie tak, aby sa dalo DO aj zamykat a odomykat? Alarm ma dva kable ako vystupy pre central. Kde je (ak vobec je) v Lanose RJ centralu ?
Pokud vim, tak ja sem to mel tak, ze dalka ridila jen ten pridanej motorek a ten odemkl dvere ridice, coz bylo stejny, jako kdyby si je odemkl klicem a originalni central zaridil odemceni ostatnich dveri.igor.ma píše:A vedel by si, ci je treba u toho aj RJ centralu, alebo staci len riadiaci motorcek a trebars rele, ktore ho bude ovladat na zaklade impulzov z alarmu?