Alarm a originalne centralne zamykanie

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
igor.ma

Alarm a originalne centralne zamykanie

Příspěvek od igor.ma »

Vedel by niekto poradit, ako prepojit dodatocne namontovany alarm s dialkovym ovladanim na originalne centralne zamykanie tak, aby sa dalo DO aj zamykat a odomykat? Alarm ma dva kable ako vystupy pre central. Kde je (ak vobec je) v Lanose RJ centralu ?
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
Reklama

PavelZ

Re: Alarm a originalne centralne zamykanie

Příspěvek od PavelZ »

igor.ma píše:Vedel by niekto poradit, ako prepojit dodatocne namontovany alarm s dialkovym ovladanim na originalne centralne zamykanie tak, aby sa dalo DO aj zamykat a odomykat? Alarm ma dva kable ako vystupy pre central. Kde je (ak vobec je) v Lanose RJ centralu ?
Pokud vim, resi se to tak, ze se prida motorek do dveri ridice. Ta dalka ovlada ten motorek, ten pohne zamkem u ridice a tim uz odemkne prostrednictvim centralu ostatni dvere.
igor.ma

Příspěvek od igor.ma »

A vedel by si, ci je treba u toho aj RJ centralu, alebo staci len riadiaci motorcek a trebars rele, ktore ho bude ovladat na zaklade impulzov z alarmu?
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

igor.ma píše:A vedel by si, ci je treba u toho aj RJ centralu, alebo staci len riadiaci motorcek a trebars rele, ktore ho bude ovladat na zaklade impulzov z alarmu?
Pokud vim, tak ja sem to mel tak, ze dalka ridila jen ten pridanej motorek a ten odemkl dvere ridice, coz bylo stejny, jako kdyby si je odemkl klicem a originalni central zaridil odemceni ostatnich dveri.
igor.ma

Příspěvek od igor.ma »

Nevies, ci to islo priamo alebo cez rele? Na priamo to bude asi dos zatazovat (prudovo) RJ alarmu. Treba asi pouzit ten riadiaci motorcek s 5 drotmi alebo staci aj obycajny? Alarm myslim dava len velmi kratke impulzy raz na odomknutie a potom na zamknutie.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

To uz bohuzel nevim, nechal sem si to delat v servisu, takze detaily neznam.
kosoku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kosoku »

Hoši...nic proti, ale my jsme ho nechávali montovat v servisu a na moc peněz to nevyšlo ;)
igor.ma

Příspěvek od igor.ma »

To je pekne, ale mne to pride divne, ked som inzinier- elektrotechnik, a uz som namontoval 3 centraly a alarmy do Skodoviek, aby som si to nechal robit a este platil.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

igor.ma píše:To je pekne, ale mne to pride divne, ked som inzinier- elektrotechnik, a uz som namontoval 3 centraly a alarmy do Skodoviek, aby som si to nechal robit a este platil.
To nebude problem, urcite se tu najde nekdo, kdo Ti rekne presne jak to udelat.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já to kdysi montoval (za dob nových vozů Daewoo ) a jen sem dodal motorek dvoudrátový do řidičových dveří a tím to končí a připojkil sem ho na ty výstupy z jednotky alarmu a mělo by to fungovat když né tak obyčejná jednotka na centrál stojí pár set korun ;)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“