Přípravek pro čištění vstřiků

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Mareman

Přípravek pro čištění vstřiků

Příspěvek od Mareman »

Tak jsem dneska pořídil čistič vstřikovacího systému od firmy STP v naději že by se mohlo něco pohnout k lepšímu co se týče cukatůry :? Máte někdo nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s podobnými přípravky? 8)
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja to nikdy nepouzil ani ziadne (zaracne) zlepsovadlo Obrázek Ale podla toho co pises si asi problem nevyresil?? Obrázek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

IMHO levnější a zaručené je vzít plnou V-Power Racingu. Pokud jsi si jist, že cukáš kvůli vstřikům, tak u Prahy je nějaká firma, co vstřiky ultrazvukově čistí. Stačí zaslat a do 3 dnů je máš zpět. Myslím, že jsou i schopni měnit těsnění a mikrosítka, prostě repase. Kontakt byl před časem ve Světě motorů - pokud bude zájem najdu to.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Blue Lanos píše:Ja to nikdy nepouzil ani ziadne (zaracne) zlepsovadlo Obrázek Ale podla toho co pises si asi problem nevyresil?? Obrázek
Jo, to nevím....já to nalil do nádrže a jel jen asi 3 kiláky domů :D
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Ondras píše:IMHO levnější a zaručené je vzít plnou V-Power Racingu. Pokud jsi si jist, že cukáš kvůli vstřikům, tak u Prahy je nějaká firma, co vstřiky ultrazvukově čistí. Stačí zaslat a do 3 dnů je máš zpět. Myslím, že jsou i schopni měnit těsnění a mikrosítka, prostě repase. Kontakt byl před časem ve Světě motorů - pokud bude zájem najdu to.
Já bohužel nevím čím to je, ale dělá nám to tu skoro všem s Lanosama :roll:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: Přípravek pro čištění vstřiků

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:Tak jsem dneska pořídil čistič vstřikovacího systému od firmy STP v naději že by se mohlo něco pohnout k lepšímu co se týče cukatůry :? Máte někdo nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s podobnými přípravky? 8)
Mne to same, teda ne primo znacku, ale pripravek na to same doporucili vsichni kvuli LPG :D
Ale nikdo nerekl ze to pomaha, kazdej krci rameny i PetrM, ale ten si to tam aspon leje parkrat za rok :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no nikdy sem to vlastne poradne nevyzkousel.a tak nevim ci to funguje.ale kdysi u nas byl clovek se zazracným pripravkem který se pripojil misto nadrze do okruhu a chvili to na to jelo.pak se to pripojilo zpet a nalilo se jeste do narze.je pravda ze pak to auto bylo tissi(nebo jak by rekl akri "potisejsi :D )a o neco lepe to jelo.ale uz si nepamatuju co to bylo zac.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

palikx píše:no nikdy sem to vlastne poradne nevyzkousel.a tak nevim ci to funguje.ale kdysi u nas byl clovek se zazracným pripravkem který se pripojil misto nadrze do okruhu a chvili to na to jelo.pak se to pripojilo zpet a nalilo se jeste do narze.je pravda ze pak to auto bylo tissi(nebo jak by rekl akri "potisejsi :D )a o neco lepe to jelo.ale uz si nepamatuju co to bylo zac.
ja vim co to je, teda neznam to, ale videl jsem to na strankach http://www.lpg.cz
tady to je presne... http://www.lpg.cz/prislusenstvi/flashlube.php

Pak napis, jestli to je ono a co na to rikas, ja vubec nepochopil jak se to pouziva :roll: a cena je dost vysoka, kdyz uvazim, jak tyhle zaruceny pripravky funguji... :roll:
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Flashlube mas na mazani ventilu a jejich sedel. Plyn je oproti benzinu "suchy". Napr. Subaru montuje do sveho Forestera prestavbu na LPG "primo z fabriky" a ty to tam davaji. Jinak co sem slysel, uzcite je to pry dobry u aut na olovnatej benzin (ale ekvivalentni je projet nekdy motor na benzin, ze tam ta vrstvicka z benzinu vydrzi dost dlouho). U motoru na bezolovnatej benzin uz sem slysel, ze to neni nutny, protoze pry ani bezolovnaty benzin tak nemaze jako olovnaty, takze ty motory uz jsou na to staveny.

Aditivum na cisteni vstriku obcas pouzivam. Kdyz sem si koupil Lanose, tak sem ho nepouzival. Pak po natankovani u Benziny auto silene cukalo, nekdy jelo na 3 valce. Tehdy tohle cistidlo nepomohlo, musel se menit vstrik (najel sem ale taky bez pouziti tohohle cistidla hodne kilometru). Od te doby ho ale na doporuceni servisu pouzivam vzdy, jak auto zacne cukat. Vychazi to tak asi po 20000 km. A kdyz se to pouziva takhle pravidelne, tak to funguje.

Je pravda, ze podobne by melo fungovat i aditivum v Shell V-Power (a i nekterych jinych benzinech). Jde jen o toto aditivum nebude tak silne, jako kdyz si ho dokoupis (u toho dokoupenyho vetsinou je, ze se nesmi pozivat moc casto). Takze je to asi o tom, jezdit porad na V-Power, nebo jezdit na nejaky jiny benzin (taky jezdim na podle mych zkusenosti kvalitni, ale vyrazne levnejsi nez V-Power) a pri problemech si dokoupit aditivum. Me to takhle s benzinem Texaco a po 20000 koupenym aditivem vyjde levneji.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Diky za informace -i
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo já tam takovou věc občas taky liju preventivně žádné výrazné zlepšení sem nepocítil já jen pro lepší pocit že na to uplně nekašlu :lol: :lol: :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tebe jsem tu s timhle pristupem zminoval :lol: Pamatoval jsem si, jak si mi odpovedel, kdyz jsem se Te na to ptal :lol:
Vidim, ze se nic nezmenilo :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Mě se líbí, že když si koupíme do auta něco co je na h....o, tak nenapíšem že to ničemu nepomohlo.......ale my "nepozorujem výraznou změnu" :lol: :mrgreen: :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No vis jak to je :lol: Ja za to dal takovy prachy a je to na hovno, tak at si to jeste nekdo taky koupi, at v tom nejsem sam :lol:
To je to nase cechacstvi ne? :lol: :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:No vis jak to je :lol: Ja za to dal takovy prachy a je to na hovno, tak at si to jeste nekdo taky koupi, at v tom nejsem sam :lol:
To je to nase cechacstvi ne? :lol: :lol:
Přesně tak, proto si všichni kupte nový kabely ke svíčkám ......i když já nepocítil výraznou změnu :lol: :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“