Mám potíže
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Mám potíže
Ahoj všichni pořídil sem si nubiru J150 r.v.2000 2.0.16V.
poslední dobou jde ráno špatně nastartovat ,říkal sem to nic dám svíčky ale dnes sem otevřel nádobku na vodu a hrůza samá pěna. Jezdí normálně olej neubejvá voda taky v pohodě. Jen se trochu více ohřeje ale nic hrozného. Co to zase muže dělat?
poslední dobou jde ráno špatně nastartovat ,říkal sem to nic dám svíčky ale dnes sem otevřel nádobku na vodu a hrůza samá pěna. Jezdí normálně olej neubejvá voda taky v pohodě. Jen se trochu více ohřeje ale nic hrozného. Co to zase muže dělat?
- Reklama
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám potíže
a kolko ma najazdenych km?agač píše:Ahoj všichni pořídil sem si nubiru J150 r.v.2000 2.0.16V.
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Jestli se dobře pamatuju, na foru Matise se řešila pěna v chladící kapalině, mrkni co tam o tom píšou, snad ti to pomůže, jinak nevím, Pokud ti voda neubývá a olej nepřibývá, nemělo by to být těsnění pod hlavou, ale rada je bez záruky, a jestli se ti to víc hřeje, možná vodní pumpa (zmizelé lopatky atd.)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
my sa pozname??? Je sice pravda ze obcas zavitam aj do stovezatej Prahy, ale na teba si nejako nespominam...hold, alcohol robi svoje...agač píše:To napadne jen tebe a nejsem ona.
a svoj prispevok som pisal v slovencine a v neurcitku, takze neviem akou dedukciou si prisiel na to ze Ta povazujem za neznejsie pohlavie... aj ked na nete si niesom nicim isty...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Re: Mám potíže
Je potřeba důkladně propláchnut celý chladící systém a pak kontrolovat vodu jestli se nestrácí a jestli auto ráno chytá normálně na 4 válce mohlo by to ukazovat na těsnění pod hlavou a může to jen foukat výfuk do vody takže se neztrácí a oleji se taky nic nedějeagač píše:Ahoj všichni pořídil sem si nubiru J150 r.v.2000 2.0.16V.