Končím s tuningem & stylingem své Nexie!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Končím s tuningem & stylingem své Nexie!
Drazí kolegové a Dášo, tak jsem se rozhodl, že do Nexie už nebudu dále investovat další zbytečné peníze a raději je ušetřím a příští nebo přespříští rok si koupím pořádnýho japonce!!!
1.8, 190 koní, V-tec, r.v. 1998
Až budu Nexii prodávat, prodám zamračenou kapotu s nádechem, přední nárazník, kopmletní výfuk, chipovanou jednotku, plechové koberečky, kit přímého sání...Nexie mi bude nesmírně líto, ale já chci auto, které bude mít přes 200 koní ...
1.8, 190 koní, V-tec, r.v. 1998
Až budu Nexii prodávat, prodám zamračenou kapotu s nádechem, přední nárazník, kopmletní výfuk, chipovanou jednotku, plechové koberečky, kit přímého sání...Nexie mi bude nesmírně líto, ale já chci auto, které bude mít přes 200 koní ...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Ivane, no vidis, konecne ti to doslo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
ale aj v nexii moze byt 200 koni....ved ked je v lanose...
a ani ta integra nie je lacna zalezitost...a boze chran, ked sa tam nieco dosere...sa nedoplatis...chalanom u nas v BA robili dve taketo integri....jedna ma asi 270 koni...ale pravdu povediac, to nechodi ako ma....ta posadim do lotus omega A a sa doseres o-))) 0-200kmh za 11,2s
a ani ta integra nie je lacna zalezitost...a boze chran, ked sa tam nieco dosere...sa nedoplatis...chalanom u nas v BA robili dve taketo integri....jedna ma asi 270 koni...ale pravdu povediac, to nechodi ako ma....ta posadim do lotus omega A a sa doseres o-))) 0-200kmh za 11,2s
PÁNOVÉ KLÍDEK, COPAK NEVIDÍTE, ŽE IVAN VTIPKUJE?? TO JE JEN VTIP! NÁŠ TUNER IVAN BY SE SVÉ NEXIE NEVZDAL JEN TAK PRO ŇÁKOU JAPONSKOU ZDECHLINU....JEN MU ULETĚLA FANTAZIE...ALE HO TO ZASE PŘEJDE, PROTOŽE PRACHY JSOU VŽDYCKY AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ...
NEBO NE????.............SAKRA TEĎ NEVIM.....
no nic radši už držim hubu.............
NEBO NE????.............SAKRA TEĎ NEVIM.....
no nic radši už držim hubu.............
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
No vážně podívej se sem: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=1063&start=0Marra píše:Cože?? to jako fakt škrábl nárazník a chtěl to střelit??? To snad není pravda....
ale to bylo pred rokem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet