Zadní světlo + pár závad
Moderátor: Blue Lanos
Zadní světlo + pár závad
Nezbylo někomu náhodou levé vnitřní zadní světlo? Dneska mi ho jeden "kamarád" rozbil...
A ještě dvě drobnosti (auto jsem koupil minulý čtvrtek) :
1) při rozjezdu popř. couvání mi neco zarachotí na chvilku na pravém předním kole, pak můžu zastavit, rozjet se a nic až po delším zastavení zase. Nedělalo už to někomu?
2) Po puštění plynu mi otáčky pomalu klesají. Dřív stačim přeřadit, než klesnou na volnoběh.
Díky za případné rady, jinak první dojmy z Lanosu 1,3 dost slušné.
A ještě dvě drobnosti (auto jsem koupil minulý čtvrtek) :
1) při rozjezdu popř. couvání mi neco zarachotí na chvilku na pravém předním kole, pak můžu zastavit, rozjet se a nic až po delším zastavení zase. Nedělalo už to někomu?
2) Po puštění plynu mi otáčky pomalu klesají. Dřív stačim přeřadit, než klesnou na volnoběh.
Díky za případné rady, jinak první dojmy z Lanosu 1,3 dost slušné.
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nech prohlidnout v servisu, jinak svetla maji vcelku levne na http://www.autodilykrc.cz
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Ten zvuk se ti projeví jen při prvním rozjezdu po nastartování ? Je jedno jestli dopředu , nebo dozadu. Asi při 4 km/ h se aktivuje ABS a tím to bude , dělá ti to v tý jednotce ABS.... Nevím co to je , ale mám to samý na Nubiře , v zimě na sněhu , když to bere ABS , tak to rachotilo pořád , tak jsem to párkrát nechal zamakat na uklouzaný silnici a ONO SE TO ROZCHODILO! Jakoby tam bylo něco přidřenýho ?? Ale teď nemáš moc šancí to potrápit. Zkus vyměnit brzdovku. V kole to asi nebude , mám pocit , že máš to samý co já , mě to teď už dělá jen občas. Ještě jsem si vzpomněl , že když to náhodou neskříplo při rozjezdu , tak se rozsvítila kontr. ABS .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e