Hradec Králové očima Daewoo motors
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Hradec Králové očima Daewoo motors
Kolegové, tak jsem se včera vrátil z tuning párty v HK, kam jsem jel více méně jen kvůli sprintům a zde jsou mé dojmy:
Tento Lanos 1.6 z Polska s upraveným výfukem, sáním, svody, ostrou vačkou a ještě s pár vychytávkama, kterým jsem polsky nerozuměl mě na sprintu nadělil porážku o délu asi 5 aut!!!
A potom tam byla ještě Nexia z Polska - člen ADE. A tomu to taky jelo lépe jak mně (měl obuté závodní slicky). Takže první porážka od Nexie
A potkal jsem tam Řezníka i s dcerou
Fotky dodám později.
Můj čas na 400m: 16,9 sekund. Jsem poměrně zklamanej, čekal jsem čas o 5 desetinek lepší...
Tento Lanos 1.6 z Polska s upraveným výfukem, sáním, svody, ostrou vačkou a ještě s pár vychytávkama, kterým jsem polsky nerozuměl mě na sprintu nadělil porážku o délu asi 5 aut!!!
A potom tam byla ještě Nexia z Polska - člen ADE. A tomu to taky jelo lépe jak mně (měl obuté závodní slicky). Takže první porážka od Nexie
A potkal jsem tam Řezníka i s dcerou
Fotky dodám později.
Můj čas na 400m: 16,9 sekund. Jsem poměrně zklamanej, čekal jsem čas o 5 desetinek lepší...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Ivane, foto sem, naky korejce, nikde jinde je neuvidime
Ale neboj, v CR jsi zatim nejrychlejsi nexiak
Ale neboj, v CR jsi zatim nejrychlejsi nexiak
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Franta P.: rozpěrná tyč zase není takový problém. V případě většího zájmu bych ji nechal vyrobit pro víc členů a rozdal např. na podzim v Milovicích...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Kaso, tak se uc, sraz je v Cechach !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Jednou pro vždy:kaso píše:No nazdar Je mi luto ale ceske mesiace nepoznam Ake su to mesiaceIvan píše:Zase někdy v koncem září/začátkem října...
Január - Leden
Február - Únor
Marec - Březen
Apríl - Duben
Máj - Květen
Jún - Červen
Júl - Červenec
August - Srpen
September - Září
Október - Říjen
November - Listopad
December - Prosinec