Ake je prosim vas lambda pre espero s 1,5 dohc? Vraj tam ide 1 kolikova lambda. Je to tak? Ved aj fava z 93 roku uz maju vyhrievanu lambdu, tak sa mi nechce verit, ze by espera nemali.
Ide o to, ze v teraz kupenom espere mi vraj nefunguje lambda, tak mi objednali v obchode novu a to 1 kolikovu. Pod auto, sa pozriet nemozem, lebo som ho nekupoval ja a tak ho zatial nemam blizko. Inokedy mozno vysvetlim .
Aka je lambda pre 1,5 dohc
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Lambdu nemusis hladat pod autom (pri katalyzatore) ale najdes ju na zbernom kolene vyfuku z motora. Kusok od toho plechoveho krytu na potrubi. Konektor je ulozeny na ventilatore chladica.Myslim fialovy kabel...
A aj preto je tam kde je aby sa rychlejsie zohrievala ... Bud rad ze espero nema 3kolikovu lambdu, lebo by sa to vyhrievanie urcite stale kazilo... Tak ako tie smejdy BOSCH ... Na renualte sa mi stalo ze vymienali original lambdu za BOSCH a po case sa polamali kable priamo na sonde, len tak tak som ich napajkoval spat....
A aj preto je tam kde je aby sa rychlejsie zohrievala ... Bud rad ze espero nema 3kolikovu lambdu, lebo by sa to vyhrievanie urcite stale kazilo... Tak ako tie smejdy BOSCH ... Na renualte sa mi stalo ze vymienali original lambdu za BOSCH a po case sa polamali kable priamo na sonde, len tak tak som ich napajkoval spat....
Este poprosim niekoho, kto v poslednom case kupoval vyfuk o informaciu kolko stoji zadny diel (pripadne aj s drziakom). Predosly majitel tam dal rurku (asi mu bolo luto za starymi autami a hlukom v nich), takze je v espere hluk ako v skodovke. Podla elite katalogu stoji 2300Sk, co je dost vela a dufam, ze to tak nie je. Ved podla elite aj lambda stoji pomaly 3 tisicky a otec uz kupil nejaku za 1400Sk.
Pripadne aj kolko stoji katalyzator. Zaujima ma najma cena v tom velkomaloobchode v piastanoch s pobockou v BA. Ozaj, kde maju nizsie ceny. V BA alebo piestanoch?
Pripadne aj kolko stoji katalyzator. Zaujima ma najma cena v tom velkomaloobchode v piastanoch s pobockou v BA. Ozaj, kde maju nizsie ceny. V BA alebo piestanoch?
myslim ze v PN su nizsie ceny ako v BA, pochopis ked uvidis kolko Blavakov chodi do PN s autami.ppp píše:Este poprosim niekoho, kto v poslednom case kupoval vyfuk o informaciu kolko stoji zadny diel (pripadne aj s drziakom). Predosly majitel tam dal rurku (asi mu bolo luto za starymi autami a hlukom v nich), takze je v espere hluk ako v skodovke. Podla elite katalogu stoji 2300Sk, co je dost vela a dufam, ze to tak nie je. Ved podla elite aj lambda stoji pomaly 3 tisicky a otec uz kupil nejaku za 1400Sk.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6