zleva: PetrM, Richard, Palikx, Akri, Brainman

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jo jo, zastavil sesTomáš píše:Akri, ty rohlíky Brainmanovi jen držíš , ne ? Snídá přece on ( kávička)![]()
Jinak , jak měl se zastavit Tomáš ? Vždyť jsem se zastavil, sice jsem měl naspěch , ale jsem rád , že jsem tě poznal. A kluky ze servisu pochopitelně taky , o den dřív...![]()
Přijel pak ještě Brainman ? Volal jsem mu a že se ještě zastaví po 16 hod. ( asi přiveze další rohlíky)
Skoda, kdybych to byl byval tusil, tak bych se taky stavilAkri píše:Jo jo, zastavil sesTomáš píše:Akri, ty rohlíky Brainmanovi jen držíš , ne ? Snídá přece on ( kávička)![]()
Jinak , jak měl se zastavit Tomáš ? Vždyť jsem se zastavil, sice jsem měl naspěch , ale jsem rád , že jsem tě poznal. A kluky ze servisu pochopitelně taky , o den dřív...![]()
Přijel pak ještě Brainman ? Volal jsem mu a že se ještě zastaví po 16 hod. ( asi přiveze další rohlíky)
![]()
¨
![]()
No Brainman uz neprijel, ze to prej nestihal, ja jsem totiz rikal, ze tam budu do 16 hod, ale nakonec jsem odjizdel az o pul sedme a to kdyby vedel, tak se jeste urcite stavil
Ja Te zval celou dobuPavelZ píše:Skoda, kdybych to byl byval tusil, tak bych se taky stavilAkri píše:Jo jo, zastavil sesTomáš píše:Akri, ty rohlíky Brainmanovi jen držíš , ne ? Snídá přece on ( kávička)![]()
![]()
¨
![]()
No Brainman uz neprijel, ze to prej nestihal, ja jsem totiz rikal, ze tam budu do 16 hod, ale nakonec jsem odjizdel az o pul sedme a to kdyby vedel, tak se jeste urcite stavil.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |