Je to normální?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Je to normální?
Ahoj všichni pořídil sem si Nubiru r.v.2000 2,0 A at dělám co dělám žere 15 l
při jízdě po dálnici na Příbram si brala 7L to je super ale po Praze a okolí to žere jako tank Petrm mi radil že to muže dělat termostat (nazavře) proto se motor neohřeje..Termostat stojí 2000kč Nevíte jde tam dát ten termo. s plast.tělesem vnitřek je asi stejnej . Pozor není to nohama řadim při 3000 a držim ji kolem 2500. Jak mi poradíte?
při jízdě po dálnici na Příbram si brala 7L to je super ale po Praze a okolí to žere jako tank Petrm mi radil že to muže dělat termostat (nazavře) proto se motor neohřeje..Termostat stojí 2000kč Nevíte jde tam dát ten termo. s plast.tělesem vnitřek je asi stejnej . Pozor není to nohama řadim při 3000 a držim ji kolem 2500. Jak mi poradíte?
- Reklama
Re: Je to normální?
Cožeee??na nexi stál origo asi 500(?) a mototechna 190...agač píše:Ahoj všichni pořídil sem si Nubiru r.v.2000 2,0 A at dělám co dělám žere 15 l
No co ti říct, já se vejdu do 10, tak napůl Praha napůl venek bez dálnice ale plná Nubira kombajn a se spotřebou si hlavu nelámu, jedu abych měl z jízdy dobrej pocit. Klimu zapínám, když mi je horko a tak nevím, jak se můžeš dostat na 15 lt. Asi by to chtělo fakt zkouknout. Termostat mám taky v háji a v zimě jezdím s potupným kartonem ( jak Š120) ale na takovoudle spotřebu jsem se nedostal ani v zimě, tam paradoxně jezdím možná za míň. Možná vliv pneu. Letní Yokohamy, zimní Debicy.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Re: Je to normální?
ja sem to asi pochopil.on mysli prece termostat.ale na nubiru 2000kc je nejak moc.to se musim zitra zeptat.Olda píše:Cožeee??na nexi stál origo asi 500(?) a mototechna 190...agač píše:Ahoj všichni pořídil sem si Nubiru r.v.2000 2,0 A at dělám co dělám žere 15 l
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil