Přepínač LPG - funkce?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- ghostik
- Kontaktovat uživatele:
Přepínač LPG - funkce?
Mám Nubiru dovoz Itálie. Je tam LPG BRC. Měl bych dotaz k přepínači benzín/LPG. Předně nevím jestli je to to samé co se montuje u nás. Takže jde mi o přepínač který mám u řadící páky. Má tři polohy:
1 poloha - přepínač vlevo ( nevím jakou má funkci)
2 poloha - střed (používám ho teď. Start benzín automaticky se po chvíli přepne na LPG)
3 poloha - přepínač vpravo (na vypínači je malinký výstupek, opět nevím funkci)
Poradí mi někdo celou funkci tohoto přepínače? Zdá se mi poněkud zbytečné, když mám zahřátý motor a někde zastavím, vypnu motor aby se znovu po chvíli startoval na benzín. Myslím si, že je to zbytečné, na plyn by nastartoval určitě bez problému. Jestli tento přepínač má více funkcí, prosím vás o vysvětlení. Děkuji
1 poloha - přepínač vlevo ( nevím jakou má funkci)
2 poloha - střed (používám ho teď. Start benzín automaticky se po chvíli přepne na LPG)
3 poloha - přepínač vpravo (na vypínači je malinký výstupek, opět nevím funkci)
Poradí mi někdo celou funkci tohoto přepínače? Zdá se mi poněkud zbytečné, když mám zahřátý motor a někde zastavím, vypnu motor aby se znovu po chvíli startoval na benzín. Myslím si, že je to zbytečné, na plyn by nastartoval určitě bez problému. Jestli tento přepínač má více funkcí, prosím vás o vysvětlení. Děkuji
- Reklama
Mám BRC ve Feldě a je to přesně jak popisují kolegové. Vlevo je provoz na benzín LED svítí červeně, Středová poloha je start na benzín a po překročení cca 2000 ot. a ubrání plynu se přepne na LPG ( LED svítí zeleně). No a ta levá je jen na LPG. Samozřejmě jde startovat jen na LPG a to v létě v podstaě pořádf, jen když jsou mrazy je lepší startovat na benzín.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mel sem BRC na Lanosu, fungovalo tam presne jak pise Richard.Richard píše:Mám BRC ve Feldě a je to přesně jak popisují kolegové. Vlevo je provoz na benzín LED svítí červeně, Středová poloha je start na benzín a po překročení cca 2000 ot. a ubrání plynu se přepne na LPG ( LED svítí zeleně). No a ta levá je jen na LPG. Samozřejmě jde startovat jen na LPG a to v létě v podstaě pořádf, jen když jsou mrazy je lepší startovat na benzín.
Funkce leek vedle přepínače
Zdravím,
neví zde někdo náhodou k čemu jsou ty ledky vedle přepínače LPG/auto/benzín. Mám typ BRC
a během jízdy mi pouze bliká ta nejblíže ke mně a po vypnutí motoru jakoby projely všechny ledky.
Děkuji Petr
neví zde někdo náhodou k čemu jsou ty ledky vedle přepínače LPG/auto/benzín. Mám typ BRC
a během jízdy mi pouze bliká ta nejblíže ke mně a po vypnutí motoru jakoby projely všechny ledky.
Děkuji Petr
Re: Funkce leek vedle přepínače
Nejspis tam mas 4 zeleny ledky. Melo by to ukazovat stav plynu v nadrzi, 4-1 a kdyz tam posledni zacne blikat, znamena to, ze jedes na "rezervu".Papetr píše:Zdravím,
Děkuji Petr
Re: Funkce leek vedle přepínače
Nejspis tam mas 4 zeleny ledky. Melo by to ukazovat stav plynu v nadrzi, 4-1 a kdyz tam posledni zacne blikat, znamena to, ze jedes na "rezervu".[/quote]
To jsem si myslel taky,ale mě pořád bliká jenom ta spodní,i když natankuji plnou nádrž plynu.Asi budu muset do servisu na kontrolu.
To jsem si myslel taky,ale mě pořád bliká jenom ta spodní,i když natankuji plnou nádrž plynu.Asi budu muset do servisu na kontrolu.