Pneumatiky
Moderátor: Blue Lanos
Pneumatiky
Zdravim vsechny Esperaky a zajima mne,jake mate zkusenosti s hlucnosti pneumatik! Mam letni Kleber Viaxer na R14 a zdaji se mi hodne hlucne,zimni Matador mi hluci min!! Co pouzivate,co je mene hlucny,jaky vzorek??
Dika predem za rady a doporuceni! (Espero 2l MPI)
Dika predem za rady a doporuceni! (Espero 2l MPI)
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mno,řekl bych obecně,že ani až tak nezáleží na vzorku,jako na výrobci pneumatik.. Například Continental budou mit gumy s na první pohled podobným vzorkem jako Kleber,ale ty Continentaly nebudou hučet.. Každopadně jestli se jedná o hlučnost a celkovou kvalitu,tak brát gumy od lepších značek.... Toyo, Good Year, Michelin atd.. Ale kvalita a nehlučnost na úkor ceny...
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
ja mam tiez sipove BFGoodrich tiez zatial nehucia ale to bude tym ze su uplne nove. Casom sa to urcite zhorsi...
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: